U Isakovu kod Ćuprije tribina na temu „Unapređenje ruralnog turizma na teritoriji opštine Ćuprija kroz stvaranje mogućnosti za razvoj lovnog turizma“

U sredu 27. marta 2024. godine u Domu kulture u Isakovu, sa početkom u 17 časova, biće održana Tribina na temu „Unapređenje ruralnog turizma na teritoriji opštine Ćuprija kroz stvaranje mogućnosti za razvoj lovnog turizma“.

O lokalnim, nacionalnim i regionalnim merama podrške razvoju ruralnog turizma, registraciji seoskih domaćinstava i kategorizaciji smeštajnih kapaciteta govoriće predstavnici Lokalne samouprave opštine Ćuprija, Turističke organizacije, predstavnici Lokalne poreske administracije, Regionalne agencije za ekonomski razvoj Šumadije i Pomoravlja, lovačkog udruženja „Morava“ iz Ćuprije i domaćini.

Kao primer dobre prakse, svoja iskustva sa posetiocima tribine podeliće preduzetnica Ana Nikodijević iz Ovsišta kod Topole, poznatija na društvenim mrežama kao „Anina zimnica“.

Tribina je namenjena svim fizičkim i pravnim licima koja su zaiteresovana za obavljanje ove delatnosti, zaposlenima u turizmu, mladima koji svoju budućnost vide na selu.

yt

PRIJATELJ  TEKSTA

VESTI GRADA VESTI GRADA ĆUPRIJA VESTI GRADA TOPOLA