TEHNIČKA ŠKOLA U ĆUPRIJI OBJAVILA PRAVILNIK O KODEKSU OBLAČENJA

Tehniča škola u Ćupriji na svom zvaničnom fb nalogu objavila je pravilnik o kodeksu oblačenja za učenike i odrasle, odnosno, zaposlene, roditelje/staratelje i stranke prilikom boravka u ovoj obrazovnoj ustanovi.

Što se tiče GORNJIH DELOVA ODEĆA I PANTALONA, ZABRANJENO JE NOSITI providnu odeću, odeću sa dubokim dekolteom, kao i na britele, ili da se vide gola ledja ili stomak.
NE SMEJU se nositi pocepane farmerke sa vidljivim delovima nogu, bermude, šorcevi, mini suknje, suknje iznad kolena a helanke se mogu nositi samo ako je obučena tunika ili duža bluza koja pokriva deo oko bokova.

Takodje, zabranjen je dolazak u školu u papučama ili japankama.

A od modnih detalja ZABRANJENO JE nošenje naočara za sunce, kačketa, kapuljača ili drugih kapa u zgradi škole, a takodje je zabranjeno imati pirsinge na vidljivim mestima, dredove i čiroki frizure.

Škola kao obrazovno-vaspitna ustanova treba da pruži primer kulturom ponašanja, poštovanjem, odgovornošću i izgledom, te je neophodno pridržavati se navedenog Pravilnika o kodeksu oblačenja u školi kao republičkoj ustanovi, stoji na kraju plakata koji je objavljen na fb profilu Tehničke škole.

yt

PRIJATELJ  TEKSTA

VESTI GRADA VESTI GRADA ĆUPRIJA