REKONSTRUIŠE SE VELIKA SALA DOMA KULTURE U SUPSKOJ !!!

10/05/2020

Ćuprija-U Supskoj je u toku druga faza radova na adaptaciji Doma kulture koja obuhvata kompletnu rekonstrukciju velike sale, zamenu stolarije, bine i pratećih prostorija ovog zdanja.


Vrednost radova je oko 11 miliona dinara, a očekuje se da budu završeni za otprilike mesec dana – izjavio je za Televiziju Pomoravlje Branko Milojević, pomoćnik predsednika opštine Ćuprija.

“Rekonstrukcija Doma kulture u Supskoj odvija se u nekoliko faza. Prva faza koja je završena pre dve godine obuhvatila je sanaciju glavne zgrade, zamenu stolarije i krovnog pokrivača, čime je sprečeno dalje propadanje objekta. Zbog izmene zakona i ponovnog kompletiranja projektno-tehničke dokumentacije, radovi na rekonstrukciji velike sale morali su da sačekaju dve godine ali su i pored vanrednog stanja zbog pandemije koronavirusa otpočeli u projektom predviđenom roku”, objašnjava Branko Milojević.


Finalna faza radova obuhvatiće sanaciju fasade objekta, pri čemu će akcenat biti na estetici i očuvanju autentičnih ukrasa jednog od najlepših seoskih domova kulture u opštini Ćuprija.

EKONOMIJA VESTI GRADA ĆUPRIJA