Realizovan je projekat ,,16 dana aktivizma protiv nasilja “ i donirana nastavna sredstva u OŠ „Vuk Karadžić“ u Ćupriji!!!

 

Realizovan je projekat,,16 dana aktivizma protiv nasilja “ i donirana nastavna sredstva u OŠ „Vuk Karadžić“ u Ćupriji!!!

  • Izvor: V.V. / Ž.P.

12/12/2017

Ćuprija- Ova škola dugi niz godina aktivno radi na prevenciji i suzbijanju svih vidova nasilja u cilju podizanja svesti kako bi svi živeli u bezbednom društvu.

Realizovan je projekat ,,16 dana aktivizma protiv nasilja“ na poziv Vlade Republike Srbije, a po predlogu Lokalne samouprave opštine Ćuprija.

ciklopedija dečjih igara je nastavna jedinica koja je obradjena u nižim razredima na zanimljiv, edukativan i dinamičan način.
Deca su uživala u igrama i istakla negativne strane internet igrica koje izbegavaju.

VK3
VK1
VK2
VK10

[crellyslider alias=“suncica“]

VK7
VK78_renamed_6215
VK5
VK6
vk11

Visoka medicinska škola iz Ćuprije donacijom školskih klupa pomogla je u opremanju kabineta za matematiku .

Takodje, švajcarska fondacija ,,Pestaloci“ donirala je OŠ,,Vuk Karadžić“ fotokopir aparat za potrebe projekta ,, Zajedno ka srednjoj školi “
Učenicima koji su uključeni u projekat, posvećeni nastavnici i stručni saradnici moći će efikasnije da pripremi potrebne materijale .

Direktorka škole „Vuk Kardžić“, Vesna Vijorović se zahvalila direktoru Visoke medicinske škole strukovnih studija, dr. sci. med. Hristosu Aleksopulosu, kao i švajcarskoj fondaciji ,,Pestaloci“ na donacijama.

NAJNOVIJE VESTI

[crellyslider alias=“bannerfront300x600″]

VESTI GRADA ĆUPRIJA