PRVOJANUARSKA ŽURKA SA DŽENANOM NA TRGU U ĆUPRIJI !!!

  • Autor: Saša Prokić

19/12/2019

Ćuprija-Kao i prethodnih godina, u Ćupriji se nastavlja tradicija da se na gradskom trgu održava prvojanuarska žurka, i da nastupaju veoma popularne ličnosti iz estradnog sveta.


Foto: Turistička organizacija Ćuprija

Ostalo je svega nekoliko dana do kraja 2019. i dočeka Nove 2020. godine.

Ali, u Ćupriji se najludja noć dočekuje u kućnoj atmosferi, lokanim gradskim restoranima i klubovima a velika proslava sledi 1. januara, gde veliki broj ljudi izlazi na gradski trg da uživa.

Tako će biti i ove godine,  za ovu prvojanuarsku žurku biće zadužen Dženan  Lončarević

Dženan već godinama snima vrhunske hitove i njegove pesme se rado pevaju na nastupima, pa smo sigurni da će, bez obzira koliko će biti hladno prvog januara, za Ćupričane ali i posetioce okolnih pomoravskih gradova biti pretoplo jer uz Dženanove pesme na zimu se zaboravi.

dejan domicc222212.
dejan domicc121213 .

Povodom njegovog gostovanja u ovom gradu na Moravi uradili smo EKSKLUZIVNI intervju sa Dženanom.

MEDIA PS: Da li ste nekada  gostovali u Ćupriji ili je ovo prvi put, i ako ste nekada nastupali, kakve impresije nosite?

Dženan:  Jesam više puta i svaki put mi je bilo lepo, ali nisam odavno gostovao, tako da se radujem i jedva čekam 1.januar.


MEDIA PS:  Imate li neku omiljenu pesmu svojih kolega koju često pevate?

Dženan:  Naravno, volim da pevam pesme svojih kolega i koleginica a jedna od omiljenih mi je Ptico bijela koju peva Dino Merlin.

MEDIA PS : Koju svoju pesmu smatrate prekretnicom u karijeri ?

Dženan: Definitivno je to pesma- Nikome ni reč. Pesma sa kojom sam počeo i jako sam ponosan, jer je to balada koja traje vec 11 godina.

 Nadamo se da smo vam bar malo zagolicali maštu I da ćete prvog januara biti na trgu u Ćupriji uz Dženana a da će gradski trg biti mali da primi sve poštovaoce ovog vrhunskog pevača.

mikrofon 2
note2

ESTRADNI KUTAK VESTI GRADA ĆUPRIJA