Prvog dana turnira u Ćupriji prepuno-Najbolji Dif iz K.Mitrovice i Fk Jagodina iz Jagodine

Autor: Saša Prokić

Mališani Iz skoro cele Srbije I naše južne pokrajne Kosovo, tačnije, više od 500 novih nada srpskog fudbala prvog dana odirali su svoje utakmice na stadionu Radničkog u Ćupriji..

Prvog dana turnira u Ćupriji prepuno-Najbolji Dif iz K.Mitrovice i Fk Jagodina iz Jagodine

Bilo je tu ekipa iz Beograda, Kragujevca, ,kao i ekipa iz Kosovske Mitrovice, Smederevske Palanke, Niša, Varvarina, Ćićevca, Zaječara, Jagodine, i naravno, Ćuprije .

I uprkos malo hladnijem vremenu u odonsu na jučerašnji dan, ova deca su pokazala svoje fudblasko umeće I pokazala da za srpski fudbal nema “zime” I da će od ovih više od 500 mališana, uskoro pojaviti neki nova velika imena.

Veliku pohvalu dobili su organizatori turnira, jer od trenera I roditelja koji su pratili ovu decu, dobili su samo pohvale. Kako su  za naš portal rekli treneri i roditelji dece koja su igrala na ovom turniru, oduševljeni su kulturom publike koja nije negativno negodovala ili ulazila u teren, što je za svaku pohvalu.

Ovog prvog dana turnira najbolji su bili u kategoriji za 2010.godište prvo  mesto osvojila je ekipa DIF iz  Kosovske Mitrovice, 2. mesto je osvojila ekipa 019 Zaječar, 3. Mesto je bio Partizan iz Beograda, a 4. Mesto je zauzeo Prestiž iz Vranja.

POVEZANI TEKSTOVI

MALI, VELIKI TURNIR U ĆUPRIJI

ŠKOLA FUDBALA VIOLA 035 NA STADIONU RADNIČKOG U ĆUPRIJI

 U kategoriji za 2012. godište: prvo mesto osvojila je ekipa iz Jagodine, 2. mesto Kolonija SM. Palanka, 3.mesto Atletiko Niš, i 4.mesto Timok Zaječar.

Kako je za  naš portal rekao Ivan Stanisavljević, potpredsednik kluba Viola 035, prvog dana učestvovale su 24 ekipe, dok već u nedelju se očekuje još više, tj 28 ekipa, i da sve posetioce očekuje još jedan lep dan fudbala.

Takodje, svi iz FK Viola pozivaju sve koje vole fudbal da u nedeju daju svoj doprinos I budu u publici gde će podržati ove mališane koji prkose vremenu. Takodje se nadležni iz FK VIole zahvaljuju svim medijima koji su izveštavali ili će tek izvestiti, jer ovih više  od 500 mališana to u zaslužuje.

Provg dana turnira pored našeg portala, bilo je još nekoliko medija koji su ispratili prvi dan ovog turnira, ali, ovi mali fudbalski geniji zaslužuju mnogo veću pažnju.

Zato, ako u nedelju na pravoslavni praznik Cveti posetite stadion Radničkog u Ćupriji dajte ovoj deci vetar u ledja da prikažu još lepši fudbal, jer oni su budućnost.

PRATITE NAŠ PORTAL I NA DRUŠTVENIM MREŽAMA

PRIJATELJ  TEKSTA

SPORT VESTI GRADA VESTI GRADA ĆUPRIJA