POMOĆ I BRIGA ZA MEŠTANE TOPOLE !!!

  • Autor: Dragoslav Spasić

04/04/2020

[views]

Topola- Do sada je podeljeno oko 320 paketa širom opštine Topola, socijalno ugroženim gradjanima bez obzira na starosnu dob. Spremno je dodatnh 200 paketa koji se distribuiraju od sutra, gde su osim pomoći u hrani za starije meštane Topole, više od 100 specijalizovanih paketa sa bebi opremom za roditelje koji imaju malu decu.


Foto: D.Jovanović

Ukupno sa današnjim danom angažovano je 90 volontera. Neki su više neki manje aktivni ali važno je da imaju dobru volju da pomognu. 

Oni su u predhodnih 20-tak dana pružili više od 500 usluga gradjanima. Podela paketa pomoći  je samo jedan manji deo svega sto je urađeno.Mnogo više se pomaže sugradjanima kojima se kupuje i donosi na kućni prag namirnice,lekove,podižemo penzije,zamenjujemo novac u menjačnicama, izvodimo kucne ljubimce…Do sada ni jedne pritužbe nije bilo na ponašanje, korektnost, rad i ljubaznost volontera.  
 Nastavlja se dalje nadajući se najboljem. Na ovom profilu dobićete uvek potpunu informaciju. Možda ona nekada nije za sve prijatna ali je  proverena i sigurna. Gradjani moraju imati tačnu i brzu informaciju jer samo na takav način se ne stvara nikakva panika.#OSTANIKODKUĆE

VESTI GRADA ĆUPRIJA