Penzioneri iz Ćuprije uživali u zajedničkom druženju na zabavi

U Ćupriji je dana 28. januara 2023. godine prvi put organizovano okupljanje i druženje članova udruženja penzionera NEZAVISNOST ogranka u Ćupriji.

Foto: L.M.

Na zabavi su bili i penzioneri , članovi Udruženja penzionera Ćuprija, predsednik UPS-a NEZAVISNOST Miloš Grabundžija, Predsednik ogranka Ćuprja (Ćuprija, Paraćin, Jagodina, Resavica, S.Rudn ik, Ravna Reka, Despotovac i Svilajnac), doktor Miroslav Stojanović-Mića Brica, predsednik opštinske organizacije udruženja penzionera Rade Krasulja, Zadužene za aktivnosti u svojim mestima Andjelka za Resavicu, Zorica za Paraćiin, Goca sekretar udruženja penzionera op.organ.Ćuprija, Lepša za Ćupriju, Miloš Grabundžija, predsednik UPS NEZAVISNOST, i Jelena za Jagodinu, gosti penzioneri iz Svojnova, Donjeg Vidova, Resavice, i drugih udruženja penzionera, koja saradjuju sa ćuprijskim udruženjima penzionerima.

Vredne članice udruženja penzionera su zajedno umesile i spremile zakusku i hranu za sve prisutne, piće i sokovi su bili u neograničenim količinama, a ceo račun je platio predsednik Udruženja doktor Miroslav Stojanović-Mića Brica, a uz dobru muziku su svi uživali, a i igrali.

Na zabavi je bilo prisutno oko 80 gostiju, uglavnom sa nižim primanjima, ali su bili i svi oni koji vole druženje. Sledeće okupljanje drugih članova planira se u aprilu. Članovi su upoznati sa predstojećim aktivnostima u narednom periodu.

yt

PRIJATELJ  TEKSTA

VESTI GRADA VESTI GRADA ĆUPRIJA