Otvaranje letnje sezone na bazenima „SLAVIJA“ u Ćupriji 19.juna u 10 h !!!

  • Autor: Saša Prokić

12/06/2021

Ćuprija- Kako je korona virus počeo da popusta i da su svi željni da se opuste gradski bazeni na Slaviji u Ćupriji doćiće kao šlag na tortu.


Kako je rečeno za naš portal, cena karte neće se menjati i ove sezone i da će do 15 h cena karte biti 200 dinara a od 15h do dnevnog zatvranja bazena cena ce biti 100 dinara.


Kupovina sezonskih i mesečnih karata je moguća, i to po ceni od 4.000 dinara za sezonsku, a 2.000 dinara za mesečnu kartu,  a za decu do 10 godina je ulaz je besplatan.

Kako je rekao za naš portal, direktor sportskog centra Ada i prvi čovek gradskih bazena, Stefan Vasić spremaju se velika iznenandjenja, koja će oduševiti prisutne na bazenima a na dan otvaranja, ulaz je BESPLATAN!!!

https://www.youtube.com/watch?v=rRHfU-DE54M

„Kao i svake godine, pripremili smo niz raznih i zanimljivih aktivnosti čiji će jedini cilj biti upotpunjavanje vašeg odmora i uživanja na našim bazenima. U nadi, da će nam vremenski uslovi biti pravi saradnici sa što više sunčanih intervala za ovogodišnju kupališnu sezonu, pozivam vas da svojim prisustvom upotpunite i ozvaničite početak vašeg odmora, a našeg rada.“ rekao je Vasić za nas portal .

Na vama je da se naoružate peškirima, kremama za sunčanje, šeširima, loptama i sličnim rekvizitima za bazene i naravno dobrom energijom.

 A, nadležni na gradskim bazenima će se potruditi da vaš ugodjaj i raspoloženje budu potpuni..

VESTI GRADA ĆUPRIJA