OŠ ,,Vuk Karadžić“ iz Ćuprije druga u Srbiji uzela je učešće u akciji pošumljavanja u organizaciji Ministarstva prosvete i ,,Srbija šume“!!!

 

OŠ ,,Vuk Karadžić“ iz Ćuprije druga u Srbiji uzela je učešće u akciji pošumljavanja u organizaciji Ministarstva prosvete i ,,Srbija šume“!!!

  • Autor: V.V. / Ž.P.

20/11/2017

Pod sloganom ,,Gradi budućnost ,uči I sadi“učenici  starijih razreda ove škole su aktivno ,posvećeno I zainteresovo sadili sadnice crvenog hrasta I javora.

de good nadjes zgodno mesto ti drvo posadi ,za bolju I zdravu budućnost !
Draga deco naše zemlje Srbije ,učenici naše škole I svih škola, sledite primer naših učenika koji su uzeli učesce u projektu ,,Budućnost gradi ,uči i sadi“.“ – Izjavila je direktorka škole, Vesna Vijorović obraćajući se deci i prisutnim gostima i radnicima .

[crellyslider alias=“suncica“]

vv1n - Copy
vv2 - Copy
vv3n - Copy
vv4 - Copy
vv5jpg - Copy
vv6 - Copy
vv7 - Copy
vv9_renamed_4671 - Copy
SRBIJA SUME

Iako je bilo hladno,to nije omelo mlade, vredne i poletne dečake i devojčice da pažljivo slušaju i gledaju vredne radnike dok im pokazuju kako da pošume mladim sadnicama  šumu da bi i oni sami to isto uradili.

Ovom poučnom projektu prisustvovali su pomoćnik ministra prosvete, gospodin Knežević, direktor ,,Srbija šume „, profesor sa ,,Šumarskog fakulteta“,  inžinjeri šumarstva, kolege Sladjana Velimirović i Nenad Stojanović i direktorka, Vesna Vijorović, sa vrednim učenicima škole, zajedno na divnom zadatku .

NAJNOVIJE VESTI

[crellyslider alias=“bannerfront300x600″]

VESTI GRADA ĆUPRIJA