Opštinskoj upravi opštine Ćuprija naloženo da izvrši nabavku do šest hiljada paketa za penzionere sa primanjima do 30 000 dinara!!!

  • Izvor, foto : Opština Ćuprija

04/04/2020

Opštinski štab za vanredne situacije, u nastavku Prve vanredne sednice, juče je naložio Opštinskoj upravi opštine Ćuprija da u skladu sa utvrđenim brojem penzionera sa primanjima do 30.000 dinara, izvrši nabavku do šest hiljada paketa koji sadrže 17 osnovnih namirnica:


trong>ulje, šećer, so, pirinač, brašno, testenine, supu u kesici, mesni narezak, sardinu, paštetu, keks, deterdžent za sudove, sunđer za sudove, prašak za veš, sapun, dezinfekciona sredstva i toalet papir.

U zaključku se kaže da „polovinu navedenih paketa treba nabaviti odmah, a ostatak, zbog specifičnosti nastale situacije, po dimamici koju he dostaviti zadužena lica“.


Na istoj sednici Opštinski štab za vanredne situacije naložio je Opštinskoj upravi da nabavi do šest hiljada pamučnih zaštitnih maski za penzionere, do sto vizira za potrebe Doma zdravlja u Ćupriji i do sto zaštitnih prsluka za volontere Kol centra opštine Ćuprija.

EKONOMIJA VESTI GRADA ĆUPRIJA