OGLAS ZA PRODAJU AUTOMOBILA RENAULT SCENIC PRIVUKAO VELIKU PAŽNJU CELOG POMORAVLJA

Ćuprija- Oglas za prodaju automobila Reno senic 1.9 koji smo mi zapazili, privukao je veliku pažnju Ćupričana, ali i žitelja celog Pomoravlja. .. Našem oku nije mogao da promakne sadržaj teksta ovog oglasa.

Naime, vlasnik automobila iz Ćuprije nam je rekao istinu oko prodaje ovog automobila a sam oglas koji je napisao privukao je pešake koji su prošetali gradom da zastanu i pročiitaju, ali i da se iskreno nasmeju.

PRENOSIMO VAM CEO OGLAS uz odobrenje vlasnika vozila: AKCIJA – NA PRODAJU AUTO – OD BIVŠE ŽENE-061/10-40-549..  PRODAJA SE VRŠI TEŠKA SRCA

Pitali smo vlasnika  automobila odakle ideja za ovakav tekst oglasa, a on je odgovorio:  

-Ima tu neke istine, ali prvenstveno sam želeo da privučem pažnju na oglas i mislim da sam uspeo, a kada ću ga prodati,  videćemo..

 -Da li ljudi zastaju da pročitaju oglas, i koja je reakcija posle toga?

-Zastanu, pogledaju Reno, a onda pročitaju oglas i reakcije su  iste kao i vaša, lep osmeh na licu!-,  kaže vlanik Renault Scenic-a (nije želeo da mu se pominje ime ) iz Ćuprije za naš portal.

Inače, rekao je da je automobil u njegovom vlasništu i svi zainteresovani mogu da mu se jave na broj telefona iz oglasa.

Pa ako vas interesuje ovaj Reno, pozovite gore napisani broj da se bliže informišete, i, samo da znate – BAJA PRODAJE RENO-ALI TEŠKA SRCA !!!

yt

PRIJATELJ  TEKSTA

SRBIJA GRADOVI VESTI GRADA VESTI GRADA ĆUPRIJA ZANIMLJIVOSTI