Novogodišnji dečiji program na trgu u centru Ćuprije

U okviru novogodišnjeg programa za malu decu biće i nezaboravno druženje koje će se održati u subotu 30. decembra 2023. godine, na gradskom trgu u Ćupriji sa početkom u 12 časova.

Novogodišnja muzičko-scenska zabava za decu i mlade, kao i za članove njihovih porodica, u kojoj će između ostalih, učestvovati deca iz predškolske ustanove „Dečja radosta“, osnovne škole „Đura Jakšić“ i učenici škole za osnovno muzičko obrazovanje „Dušan Skovran“, plaseči iz plesne grupe „Dream Team“ kao i mnogobrojni animatori, dramski i muzički izvođači i pesnici, omogućiće Vam da uživate u nesvakidašnjem ambijentu i novogodišoj atmosferi.

Uz kulturni program, biće organizovano i fotografisanje mališana sa Deda Mrazom.

Određeni sadržaji imaće i humanitarni karakter pa vas iz tog razloga pozivamo da nam se pridružite i da pokažete i svoju humanost na delu.

Organizator novogodišnjeg programa za decu i mlade je Turistička organizacija opštine Ćuprija u saradnji sa Ustanovom kulture iz Ćuprije, predškolskom ustanovom „Dečja radost“, Narodnom bibliotekom „Dušan Matić“, osnovnom školom „Đura JakšiĆ“ , a pod pokroviteljstvom opštine Ćuprija.

Svi sadržaji su besplatni.

yt

PRIJATELJ  TEKSTA

VESTI GRADA VESTI GRADA ĆUPRIJA