NOVI PREDSEDNIK OPŠTINE ĆUPRIJA Jelena Đulinac, a evo ko će još sačinjavati vlast u opštini

Ćuprija- U naredne četiri godine biti Ninoslav Erić biće Predsednik Skupštine opštine dok je funkcija predsednika Opštine Ćuprija većinom glasova novog skupštinskog saziva poverena Jeleni Đulinac, profesoru srpskog jezika i književnosti.

Foto: facebook-Opština Ćuprija

Prvog čoveka SO Ćuprija zamenjivaće Branko Milojević,, dok će Vladimir Vasiljević i u narednom mandatu obavljati dužnost zamenika predsednika opštine. Dok će novi saziv opštinske vlade činiti Svetlana Kostić, Zoran Đurđević, Nebojša Milanović, Branimir Tazić, Đorđe Nešković, Slavko Cvetković i Radomir Petrović.

Ovo je rezime konstitutivne i prve ovogodišnje sednice SO Ćuprija, započete verifikacijom odborničkih mandata, a koju je do izbora predsednika skupštine vodila Svetlana Nikolić Pavlović, najstariji odbornik novog skupštinskog sastava. A taj novi sastav činiće 22 odbornika SNS-a, 7 odbornika liste SPN, 5 odbornika SPS-a, 2 odbornika sa liste Zavetnici i jedan odbornik liste Jedinstvena Srbija navodi se na facebook stranici opštine.

Ninoslav Erić je najavio novi investicioni ciklus u kome će prioritet biti zamena dotrajale vodovodne i kanalizacione mreže, rekonstrukcija gradske bolnice, uređenje grada i izgradnja novog mosta. i ujedno se zahvalio biračima koji su podržali listu Aleksandar Vučić-Ćuprija ne sme da stane .

Uz pomoć državnih organa, svi ovi obimni investicioni zahvati mogu biti završeni – rekao je Erić i pozvao sve odbornike na zajednički i konstruktivan rad. Takodje, isti poziv imala je i Jelena Đulinac, novoizabrana predsednica opštine jer je Ćuprija ,kako je naglasila, zajednički imenitelj, to što nas sve ujedinjuje i obavezuje da za naredne generacije radimo zajedno.

yt

PRIJATELJ  TEKSTA

SRBIJA GRADOVI VESTI GRADA VESTI GRADA ĆUPRIJA