Na svadbi kod poznatog fotografa iz Ćuprije pevali trenutno najtraženiji pevači estrade

Autor: Saša Prokić

Kako je korona virus protekle dve godine maltene sve zaustavio, pa smo zaboravili na svadbe, svadba o kojoj pišemo odisala je glamurom i dobrom pesmom, a najbitnije je ono što se na njoj videlo, a to je vedar duh i fantastična vesela atmosfera.

Na svadbi kod poznatog fotografa iz Ćuprije pevali trenutno najtraženiji pevači estrade

Dejan Stojiljković, vlasnik Foto Dizajn studija u Ćupriji, napravio je gala svadbu sinu Andriji. Kako su fotografije sa svadbe postale viralne na društvenim mrežama, ova svadba je bila samim tim na još većem  glasu, jer su na istoj pevala dvojica, trenutno najtraženija pevača, koji iza sebe imaju samo hitove..

Dovoljno je samo reći neku od pesama, poput Opasno me radiš, Pobednik, Ti me znaš,  Rekla mi je, rekla, Ako neko pita, Stari i drugi hitovi koji broje milionske preglede i odmah se zna da se radi o Srećku Krečaru i Slobi Radanoviću, a venčanje je svojim glasom ulepšala i pevačica Ivana Pilja..

Svirao je takođe najpoznatiji makedonski bend Goce Jankulova.

SLOBA RADANOVIĆ

SREĆKO KREČAR

Uz ovakve pevače i pomenute hitove koji su osvojili region, možete zamisliti kako je bilo na svadbi kod Andrije i Marije. Spisak zvanica i prijatelja, pored porodica mladenaca je bio krem iz široke lepeze uspešnih i poznatih ljudi iz Šumadije i Pomoravlja iz svere umetnosti, politike i biznisa…

Dejan i Dragana nisu se štedeli, već su svom sinu i snaji priredili svadbu koju će pamtiti, što se i po video klipovima, koji su viralni na društvenim mrežama, moglo videti..

Maltene se nije stajalo tokom svadbe, pevalo se i igralo do kasno, a i kako bi moglo drugačije kada na svadbi pevaju takve pevačke veličine, a sam mladoženja, kao i njegov brat i otac su poznati u pomoravskim gradovima zbog posla kojim se bave.

Veliku požnju je izazvao baby shower, nakon mladenačke torte. Tada je na jedinstven i spektakularan način objavljeno da je Marija ponovo trudna i da i ovog puta nosi dečaka.

Ovom prilikom naša redakcija Andriji i Mariji želi dug i srećan brak i naravno još mnogo dece.

PRATITE NAŠ PORTAL I NA DRUŠTVENIM MREŽAMA

PRIJATELJ  TEKSTA

ESTRADNI KUTAK VESTI GRADA ĆUPRIJA