NA SAJMU TURIZMA U KRAGUJEVCU PREDSTAVIĆE SE TURISTIČKA ORGANIZACIJA ĆUPRIJE

  • Izvor: RTP-RS

05/11/2021

Turistička organizacija Ćuprije predstaviće se na ovogodišnjem 12. Međunarodnom sajmu turizma i seoskog turizma, koji će od 25. do 27. novembra biti održan u Kragujevcu.

Na štandu Turističke organizacije biće predstavljeni turistički potencijali opštine, kulturno-istorijsko nasleđe, kao i brojne manifestacije po kojima je Ćuprija prepoznatljiva, prenosi portal TV Pomoravlje.

Međunarodni sajam turizma i seoskog turizma“ u Kragujevcu okupiće i ove godine brojne izlagače, nacionalne, regionalne i lokalne turističke organizacije i agencije koje će predstaviti objedinjenu turističku ponudu, hotelijere, turističke centre, banjska lečilišta, seoska domaćinstva, poljoprivredna gazdinstva i vinarije.


Tokom tri sajamska dana stručni žiri, izabraće najuspešnije izlagače i poslednjeg dana Sajma dodeliti nagrade za najuspešniju promociju, najuređeniji izlagački prostor i najbolji promo materijal.

Turistička organizacija Ćuprije do sada je učestvovala na mnogobrojnim Sajmovima ovakvog tipa širom zemlje, kao i na konferencijama i forumima posvećenim razvoju turizma, pa ne sumnjamo da će ćuprijski štand, i ove godine, biti jedan od najatraktivnijih i najposećenijih.

SRBIJA GRADOVI VESTI GRADA ĆUPRIJA