NA CENTRALNOJ PROSLAVI DANA OPŠTINE ĆUPRIJA, „CRVENA JABUKA“  ODLIČNIM KONCERTOM ODUŠEVILA VIŠE HILJADA POSETILACA 

 U petak je trg u Ćupriji bio mali da primi sve koji su želeli da uživaju u pesmama grupe Crvena jabuka.

Foto: Saša Prokić

Ova grupa je svojim hitovima punila dvorane širom nekadašnje Jugoslavije, a i posle toliko godina oni su i dalje jako traženi.

 Centar grada i glavna ulica primili su više hiljada ljudi koji su želeli da uživaju u glasu popularnog Žere i evergrin pesmama poput Tugo nesrećo, „Nekako s proljeća“,„Dirlija“. Ove, kao i mnoge druge pevao je Žera, a sa njim i publika, zajedno, kao jedan, u glas. Nekada je publika, nošena pesmama, palila upaljače a sada su  ih zamenili mobilni telefoni koji su svetleli i stvorena je prelepa atmosfera, što pokazuju i naše fotografije. Ljubitelji ove grupe došli su iz mnogih delova Pomoravlja, ne samo iz Ćuprije, već je bilo i mnogo Paraćinaca, Jagodinaca, Despotovčana, Svilajnčana, Kragujevčana, a i šire…

Pri kraju koncerta nebom se razlio vatromet, u čast centralne proslave Dana opštine, tokom koje se održala i tradicionalna atletska trka kroz Ćupriju koja nosi naziv “Aleksandar Aca Petrović” u cast velikog atletskog trenera iz Ćuprije.

Na kraju koncerta, svi su otišli svojim kućama, veselo pevušeći neki od mnogobrojnih hitova ove poznate grupe Crvena Jabuka koja postoji još od davne 1985 godine.

Sa par fotografija smo vas zaintrigirali da vidite kakva atmosfera je bila na koncertu, a više fotografija možete videti na našem facebook profilu klik OVDE .

Kraće VIDEO priloge možete videti klik OVDE

yt

PRIJATELJ  TEKSTA

ESTRADNI KUTAK SRBIJA GRADOVI VESTI GRADA VESTI GRADA ĆUPRIJA