Klub-restoran PLATE otvara ZIMSKU sezonu nastupom Progressive benda!!!

  • Autor: Ž. Prokić

11/10/2019

Ćuprija- Klub-restoran PLATE će ovogodišnju zimsku sezonu otvoriti gostovanjem jagodinskog benda PROGRESSIVE. Ovaj bend radi dugi niz godina i imaju iza sebe veliki broj kvalitetnih nastupa.


U bendu pevaju Marina Valo i Milica Čikarić. Milica je devojka koja je svojim glasom osvojila srca svih ljubitelja lepe muzike, takmičeći se u Zvezdama Granda ove sezone osvojila je  visoko 2. mesto. Bend Progressive radi stalno po klubovima i sa zadovoljstvom su prihvatili poziv da svojim pesmama i odličnim scenskim nastupom otvore JESENJU sezonu žurki u klubu PLATE u Ćupriji.

Kada se udruže ovako renomiran klub kao što je PLATE i bend poput PROGRESSIVE-a, dobije se fantastičan nastup u prijatnoj atmosferi gde ćete biti posluženi vrhunskom hranom i pićem, i dobićete odmor i za dušu a i za telo.


suncica2_o (600 x 130)
suncica3_o (600 x 130)

Bend PROGRESSIVE otvoriće zimsku sezonu u klubu PLATE u četvrtak, 24. oktobra, od 21 čas. Pored njih biće tu i DJ DENNY i DJ Vule, a po ceni od 200 dinara uživaćete ove noći na zvaničnoj BRUCOŠIJADI.

Vrata kluba PLATE biće otvorena za sve brucoše, ali su takodje pozvani i svi ljubitelji kvalitetnog zvuka i ukusne klope koji vole da uživaju u dobroj svirci.

ESTRADNI KUTAK VESTI GRADA ĆUPRIJA