JOŠ JEDAN sklopljen brak na otvorenom u restoranu PLATE u Ćupriji!!!

  • Autor:Ž.Prokić

21/09/2018

[views]

Ćuprija-Jesen stiže dunjo moja, reči su naše pesme, evergrina…A čim je jesen stigla, tu su i venčanja…..

trong>Restoran PLATE, koji u sebi pored jedinstvene sale za  proslave i veselja ima i igraonicu za decu, i kafić, ugošćuje veoma često i razne grupe i organizuje studentske žurke.

Ali ovaj put su se susreli sa mladim parom koji je želeo da svoje venčanje proslavi baš na ovom prelepom mestu, PLATE klubu.

Mladoženja Marko je iz Paraćina i ima svoju privatnu firmu a prelepa Ivana je iz Ćuprije i radi u banci.

Oni su bili česti gosti u restoranu PLATE od samog otvaranja i privukla ih je divna atmosfera koja vlada u ovom mestu i kada su žurki i rodjendani, a uz to su bili sigurni da će i izbor hrane i pića biti na vrhunskom nivou.

plate 6n_n
plate 3n
plate 2n
plate 8n_n
plate 7n_n

TAXI S3 (600 x 155)
doberman 124) (600 x 150)

Malo smo raspitali i saznali da je za hranu u restoranu zadužen vrhunski majstor, Dragi Gurman, na daleko poznat čuveni ugostitelj,  poznat po jedinstenom  leskovačkom  roštilju ,  šef kuhinje vrhunski, više puta odlikovani kuvar, da sve izgleda perfektno je Glišić Nebojša ..

Predivnoj atmosferi je doprineo i trubački orkestar Isidora Zećirovića, čija se muzika čula i preko reke Velike Morave a celovečernju atmosferu je doveo do usijanja i bend ON LINE iz Niša. 

plate 12n
plate 14_n
plate 1 n
plate 4_n
plate 5_n
dragi_n (450 x 450)

Brak je sklopljen na obali reke, gde je mladina drugarica uhvatila buket, sa nadom da će i ona biti sledeća na čije venčanja će se ići…

A na kraju večeri, nebo nad Moravom se rasprslo u hiljadu boja, i prošarao ga je vatromet, kao iznanađenje za sve goste i mladence.

Još će se o ovom prelepom venčanju pričati, a za sve buduće mladence vrata PLATE-a su širom otvorena.

Inače, fotografije sa ovog prelepog događaja  je radio „Dizajn FOTO studio“ koji je ujedno i snimao celo venčanje i obećali su nam da će nam uskoro dostaviti profesionlne fotografije.

4plate 16_n
plate 15_n
plate 16_n
plate 17n
plate 18_n
plate 19n
VESTI GRADA ĆUPRIJA