FUDBALSKOM KLUBU „MORAVA 1918“ NA POČETKU PROLEČNE SEZONE URUČENI KOMPLETI DRESOVA OD FONDACIJE „MOCART“

FK „Morava 1918“ danas je dobio donaciju od jedne od najvećih donatorskih kuća na našim prostorima, fondacije „Mocart“.

FONDACIJA MOCART je uručila predstavnicima fudbalskog kluba „MORAVA 1918“ dve garniture dres – šorc.

Predstavnik fondacije Mocart izrazio je želju da ovaj fudbalski klub uspešno završi sezonu i da se sa dresovima u narednoj godini predstave u višem rangu.

Nove dresove koje su dobili, fudbaleri FK „MORAVA 1918“ imaće priliku da obuku već u subotu, 24. februara, u Paraćinu u meču protiv domaćina, FK „SFS Borac“.

U samom klubu je došlo do određenih promena, neki igrači su napustili ekipu, a od novajlija, stigla su četiri srpskoligaška igrača i dva mlađa igrača. Uz kostur ekipe koji je ostao, sve se to lepo komponuje u pripremnom uz dirigentsku palicu trenera Dejana Popovića. Prolećno prvenstvo počinje 3. marta 2024. godine, gde „Moravu 1918“ u prva četiri kola očekuju 3 gostovanja.

„Najvažnije je drugo kolo kada gostujemo u Varvarinu, ekipi koja nam je za petama i juri 6 poena zaostatka„, izjavio je sekretar ovog kluba, Aleksandar Milenković Luša i pozvao sve navijače ovog kluba da i u ovoj sezoni nastave da prate svoj tim i navijaju, i svojim dolaskom pune stadion, jer su oni važan deo ekipe i 12. igrač na svakoj utakmici.

yt

PRIJATELJ  TEKSTA

SPORT SRBIJA GRADOVI VESTI GRADA VESTI GRADA BEOGRAD VESTI GRADA ĆUPRIJA VESTI GRADA PARAĆIN