Društvo pčelara „Ravanica-Nemanja“ Ćuprija pomaže u vanrednoj situaciji !!!

U Vrnjačkoj Banji i Raški uhapšeni M.B. (1990) i Z.P. (1990) zbog nepoštovanja mera samoizolacije !!!

  • Autor: Saša Prokić

22/03/2020

Ćuprija- Završena je humanitarna akcija prikupljanja i donacije meda i pčelinjih proizvoda članova udruženja Ravanica-Nemanja u saradnji sa kriznim štabom Opštine Ćuprija.


to: facebook-U.P.Ravanica-Nemanja

Spremno je 200 paketa meda i propolisa koje će u okviru paketa pomoći preko kriznog štaba opštine Ćuprija, dobiti najstariji  gradjani koji borave u kućnim uslovima.

„Zahvalnost posebno dugujemo i mladjim pčelarima na marljivim angažovanjima na poslu oko samog prikupljanja i pakovanja proizvoda, kao i na velikom razumevanju i prilagodjavanju pravilima rada i zaštite svih učesnika, sada već uspešno sprovedene akcije u Ćupriji, kao  na samom podizanju imuniteta najstarijih gradjana Ćuprije u vreme sve veće ekspanzije samog virusa“, rekao je predsedniik udruženja  Milan Nikolić za naš portal MEDIA PS 


Nikolić je takodje je dodao da je velika je čast biti predstavnik  ovog udruženja koje je pokazalo humanost na delu i brigu o zajednici. 

med1)
propols2)
prpolis1)

Iz udruženja Ravanica-Nemanja naglašavaju, da zahvalnost za uspešnost akcije duguju svim članovima koji su se odazvali i donirali pčelinje proizvode .

VESTI GRADA ĆUPRIJA