Aleksa Milanović, atletičar OAK Morava u ponedelјak, 24. jula trčaće najvažniju trku u dosadašnjoj karijeri!!

 

Aleksa Milanović, atletičar OAK Morava u ponedelјak, 24. jula trčaće najvažniju trku u dosadašnjoj karijeri!!

  • Izvor: cuprija.rs

20/07/2017

Ćuprija- Kako je sajt cuprija.rs preneo vest,  Aleksa Milanović, atletičar OAK Morava u ponedelјak, 24. jula trčaće najvažniju trku u dosadašnjoj karijeri, kvalifikacionu trku na 1500 metara u kategoriji mlađih juniora na Evropskom olimpijskom festivalu mladih…

to: Cuprija.rs

Vest sa opstinskog sajt  prenosimo u celosti:

Reč je o najvećem sportskom takmičenju mladih u Evropi  koje se ove godine održava u Đeru(Mađarska) i čiji je pokrovitelј Međunarodni olimpijski komitet. Ninoslav Erić,predsednik opštine Ćuprija i Vladimir Vasilјević, član Opštinskog veća  poželeli su Aleksi  puno uspeha na prestižnom takmičenju naglasivši da je on i dosad na najbolјi način predstavlјao svoj grad. „Ćuprija će u naredne dve godine dobiti reprezentativnu atletsku dvoranu, jedinstvenu na ovim prostorima ali pored materijalnih uslova i infrastrukture Ćuprija ima obavezu da ulaže i u svoje mlade atletske dragulјe. To je dug prema nekadašnjim atletskim šampionima ali i ulaganje u nove čiji je Aleksa predvodnik“- naglasio je predsednik opštine Ćuprija.

Dragan Zdravković trener OAK Morava zahvalio se rečima da će atletičari na obavezu opštine odgovoriti svojom obavezom, novim rekordima i medalјama.

Aleksa Milanović je prvi ćuprijski atletičar posle Snežane Pajkić koji učestvuje na velikom evropskom atletskom takmičenju, a samo ove godine je na državnim prvenstvima osvojio 8 medalјa.

[crellyslider alias=“bannerfront300x600″]

VESTI GRADA ĆUPRIJA