U dvorištu čačanskog Narodnog muzeja veče „Bioskopa na otvorenom“ !!!

  • Izvor, foto : KZM Čačak

01/08/2019

Kancelarija za mlade Čačak u saradnji sa Narodnim muzejom u Čačku organizovala je prvo veče „Bioskopa na otvorenom“.

Ova projekcija bila je pilot verzija, a prvi film u kojem su svi zajedno uživali bio je „Casablanca“ i prikazan je u dvorištu Narodnog muzeja pred više od 80 oduševljenih posetilaca koji su ovu ideju i trud nagradili gromoglasnim aplauzom.

Među publikom našli su se kako mlađi tako i naši stariji sugrađani, što je dokaz da su aktivnosti i akcije Kancelarije za mlade namenjene svim generacijama, što doprinosi suzbijanju međugeneracijskog jaza u našem društvu.

Zbog velike zainteresovanosti i zadovoljstva koje smo videli na licima građana, tokom letnjeg perioda svaki utorak u 21 čas bude rezervisan za film, ukoliko vremenske prilike to dozvoljavaju.
U izboru narednih filmova učestvovaće  i Čačani, jer će od predloženih nekoliko zanimljivih filmova organizatori sprovesti anketu.

Film koji bude imao najviše glasova biće projektovan. Ulaz je slobodan. Potrebno je samo da ponesete dobro raspoloženje i svojim prisustvom uveličate ovaj događaj.

Kancelarija za mlade u narednom periodu planira da nastavi sa aktivnostima koje doprinose uzdizanju kulture u Čačku. „Ovom prilikom zahvalili bismo se Narodnom muzeju u Čačku koji nam je pomogao u realizaciji naše ideje i svim sugrađanima koji su nas podržali. Pratite našu facebook i instagram stranicu kako biste bili informisani o narednim projekcijama i ostalim aktivnostima“, rekli su iz Kancelarije za kulturu Čačak za naš portal media ps

VESTI GRADA ČAČAK