Stefan Stefanović pobednik biciklističke trke “Nagrada Čačka 2017”

Stefan Stefanović pobednik biciklističke trke “Nagrada Čačka 2017”

  • Autor: Ljubica Sokić

17/07/2017

ČAČAK – Biciklista Borca Stefan Stefanović pobedio trku NAGRADA ČAČKA 2017, poletarac Boško Veličić osvojio drugo mesto. Seniorska ekipa Borca osvojila prvo mesto u bodovanju za Kup Srbije.

U organizaciji Biciklističkog kluba Borac u nedelju 16.jula održana je biciklistička tka za NAGRADU ČAČKA 2017. Ove godine trka je održana ulicama Grada Čačka, što je ovom takmičenju dalo novu dozu atraktivnosti. Prema programu održane su četiri trke za različite uzrasne kategorije, rezultati su se bodovali i za Kup Srbije u pojedinačnoj i ekipnoj konkurenciji. Nastupili su svi biciklistički klubovi iz cele Srbije od Subotice do Novog Pazara, a biciklisti iz Vinkovaca, Hrvatska trci su dali i medjunarodni karakter.


  U prvoj trci dana nastupili su poletarci koji su vozili 10 krugova u ukupnoj dužini od 13km. Velika borba vodila se izmedju mladih biciklista iz Sombora i Čačka, a na kraju uspešniji je bio Dario Cigić Parčetić iz S TEAM Sombora ispred Boška Veličića iz BORCA. Dobar nastup imali su Djordje Koković i Matija Peković koji su bili plasirani medju prvih deset. Ekipno Prvi je bio S TEAM, a drugi Borac.

[crellyslider alias=“bannerfront300x600″]

VESTI GRADA ČAČAK