Prvi čovek grada Čačka se izvinio zbog lapsusa !!!

  • Autor,foto: Ljubica Sokić

21/09/2018

[views]

ČAČAK – Prvi čovek grada Čačka, Milun Todorović,  uputio je danas izvinjenje zbog lapsusa tj. izjave koju je dao prilikom osnivanja Startap centra u gradu pored Morave, kada je njegovo otvaranje najavio kao „veliki korak za odliv mozgova iz Čačka, za početak u Beograd, a potom i u Evropu.

trong>„Prvo se izvinjavam mladima, jer ko radi taj i greši, a potom i svima ostalima koji su se osetili povređenim. Ljudski je priznati kada nešto pogrešno uradite ili kažete“, kazao je on na konferenciji za novinare i dodao da oni koji ništa ne rade ne mogu ni pogrešiti.

Prema njegovim rečima, otvaranje Startap centra u Čačku, u NTP će biti prilika da mladi i obrazovani ljudi ostanu u svom gradu. Inače, ova greška mu se „potkrala“ prilikom posete ministra Nenada Popovića koji je otvorio Startap centar, 20. septembra tekuće godine.

Todorović je rekao da se na računu grada Čačka već  nalazi 47 miliona dinara, te da su ta sredstva prevashodno namenjena visoko-obrazovanim mladim inženjerima i kompanijama.

„Dakle, na 620 metara kvadratnih u ovdašnjem Domu kulture, mladi će imati svoje mesto. Uskoro će grad raspisati javni poziv da se taj prostor oprem i uredi „, najavio je on.

Poslanik Dveri u republičkoj skupštini, Boško Obradović je nakon objavljivanja ove Todorovićeve, kako je rekao, skandalozne izjave zatražio od Todorovića da podnese ostavku na mesto gradonačelnika.

„Neću podneti ostavku zbog jednog načinjenog lapsusa. Uostalom, nisam ja taj koji je osvojio dva odsto glasova na izborima održanim u Beogradu i to u koaliciji“, zaključio je Todorović.

VESTI GRADA ČAČAK