Pripadnici MUP-a u Čačku uhapsili više osoba zbog proizvodnje i prodaje opojnih droga!!!

 

Pripadnici MUP-a u Čačku uhapsili više osoba zbog proizvodnje i prodaje opojnih droga!!!

  • Autor: Ljubica Sokić

06/12/2017

Čačak-Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Čačku uhapsili su Lj.J. (1966) i D.J. (1988), oboje iz Čačka, zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

licija je, na osnovu naredbe sudije za prethodni postupak Višeg suda u Čačku, izvršila pretres stana osumnjičenih i tom prilikom pronašla i zaplenila više paketića sa oko 18 grama praškaste materije nalik na kokain i oko 330grama praškaste materije koja se koristi za uvećanje mase opojnih droga.
Po odobrenju višeg javnog tužioca osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 sati i oni će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni tužilaštvu.

Takođe, policija je sinoć i u Mrčajevcima, prilikom kontrole vozila kragujevačkih registarskih oznaka, kod tridesetpetogodišnjeg muškarca pronašla i zaplenila oko pet grama praškaste materije nalik na kokain.
Protiv osumnjičenog će biti podneta krivična prijava zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo neovlaćeno držanje opojnih droga.


NAJNOVIJE VESTI

[crellyslider alias=“bannerfront300x600″]

VESTI GRADA ČAČAK