Kako da pokrenete uspešan startap?- Master klas u Čačku!!!

 

Kako da pokrenete uspešan startap?- Master klas u Čačku!!!

  • Autor: Ljubica Sokić

18/12/2017

Čačak- U petak, 22. decembra od 11.00 Centar za razvoj tehnološkog preduzetništva i inovacije, ICT Hub uz podršku Naučno tehnološkog parka Čačak organizuje master klas na temu Kako da pokrenete uspešan startap?“.

st i predavač na master klasu biće Vuk Nikolić, koji će podeliti svoja preduzetnička iskustva i savete kako da svoju poslovnu ideju pokušate da pretvorite u uspešan biznis – kako da uradite validaciju poslovnih pretpostavki, napravite proizvod koji će kupci želeti da koriste i biti spremni da plate, dođete do relevatnih kontakata za razvoj poslovanja, obezbedite potrebna finansijska sredstva od investitora…

Vuk je osnivač TruckTracka, prvog srpskog startupa koji je ušao u elitne startup programe i dobio investiciju od Seedcamp (London) i 500 Startups (SF), kao i investiciju od Passion Capitala iz Londona. Pre toga pokrenuo je 2 svoja startupa i bio član jednog koji je kupljen od strane TomToma. Ima diplomu mastera softverskog inženjerstva sa ETFa. U svet programiranja je ušao sa 6 godina.

Master klas je besplatan za sve učesnike i biće održan u maloj sali (na spratu) Doma kulture Čačak, u ulici Trg narodnog ustanka 2, sa početkom u 11 časova. Planirano vreme trajanja masterklasa je 2 sata.

Broj učesnika je ograničen, a učešće je potrebno da potvrdite OVDE do četvrtka 21. decembra.

ICT Hub master klas realizuje u okviru projekta “Podsticaj mladih na tehnološko preduzetništvo”, koji je finansiran od Ministarstva omladine i sporta Republike Srbije.


NAJNOVIJE VESTI

[crellyslider alias=“bannerfront300x600″]

VESTI GRADA ČAČAK