Festival za mlade u Čačku!!

Festival za mlade u Čačku!!

  • Autor: Ljubica Sokić

20. јуна 2017.

Čačak- Pevi festival za mlade u Čačku, Dani Urbane kulture 2017, biće održan 1. jula u tom gradu, najavili su danas organizatori. Renovirani prostor KUD Žele  (biviši Barum Barum)  otvara svoja vrata za prvu DUK Rave promo party.

Ljubitelji klabinga  uživaće u vrhunskom zvuku, u novom prostoru, a za miks pultom prvi put pred čačanskom publikom nastupiće Sugar Lobby   i Vladimir Acić aka Avoid.Den Hedlers, a tradicija se nastavlja.Prijatelji festivala čačnski  duo Den Hedlers drugu godinu za redom organizatorima  pruža lokalnu podršku. Posetioci  DUK 2016. sećaju se prošlogodišnjeg aftera, a momci i ove godine obećavaju odličan provod.Sugar Lobby, slatka egzotikaDJ iz Beograda, dama, deo tima Urbanum agencije iz Berlina, rezident Tauten organizacije.Ona je po mističnim i egzotičnim setovima inspirisani zvukom izdavačkih kuća: Ilegal Alien Records, Arts ,Token, Modularz, Ostgut Ton. Dobro poznata na sceni ex Yu, ali i ljubiteljima klabinga u Poljskoj, Bugarskoj i Nemačkoj. 

Zapamćen po najboljem setu na Exitu, a po prvi put u Čačku Avoid aka Vladimir Aćić  jedan je od najcenjenijih i najpoznatijih tehno di-džejeva i producenata u Srbiji i na Balkanu. Publika ga prepoznaje po eksplozivnim i energičnim setovim koji su ga oblikovali u jednu od najvažnijih figura tehno scene regiona.  Reputacija talentovanog producenta mu je dala priliku da radi sa svetski priznatim izvođačima kao što su : Carl Cox, Umek, RodHad, Richie Hawtin, Laurent Garnier, Dubfire, Dave Clark, Adam Bayer, John Digweed, James Zabiela i Cristian Varela .Njegov set na Exit festivalu 2003. godine je proglašen za najbolji set festivala. Od tada Avoid redovno nastupa na Exitu i njegovi miksevi su uvek dobro prihvaćeni od strane publike.

Svoju kartu za DUK rave promo party možete nabaviti na ulazu po ceni od 300 dinara, a u prodaji će se naći 50 VIP karata po ceni od 1000 dinara. Žurka startuje u 22 h.

[crellyslider alias=“bannerfront300x600″]

VESTI GRADA ČAČAK