TEATAR ULICA PROSLAVIO DRUGI ROĐENDAN !!!

  • Autor: Jovan Stanković

12/09/2020

Na krovu Robne kuće „Beograđanka“ Teatar „Ulica“ proslavio je 10. septembra svoj drugi rođendan.


Foto: Katarina Kaplanec

„Mesto gde umetnost počinje“ je slogan ovih mladih i ambicioznih ljudi, a to se moglo primetiti već po samom dolasku na proslavu.  Sve je bilo u duhu Teatra koji odiše neverovatnom energijom. Tema proslave bile su boje loga tačnije crna i bela , pa su tako sve zvanice ponele kombinacije u tim bojama. Na samom početku atmosferu je zagrejao DJ Nemanja Rajović Rhaio, takođe član Teatra, dok su atmosferu do usijanja doveli Katarina Jovanović i Nikola Dragašević koji nastupaju kao „Duo drama“.

Foto: Katarina Kaplanec


Svi su bili na nogama i uživali u muzici i zajedničkom uspehu.

Osmesi na licima su sve vreme bili prisutni, a pozitiva je sve vreme bila prisutna. U toku večeru predsednik Teatra „Ulica“ Novak Puletić obratio se prisutnima i najavio nove projekte. Nakon toga prikazane su prve dve epizode sitkoma „Kako ste?“, čija će premijera biti uskoro.

Zvanice su sitkom pozdravile ovacijama i oduševljenjem. Kulminacija večeri bila je u trenutku izvođenja „Himne“ Teatra.

Blicevi telefona su sve vreme bili upaljeni dok se pomenuta numera orila centrom grada. „Nebo je granica za ljude kao ja.“, glasi jedan deo pesme, a mi smatramo da za umetnike poput „Uličara“ ne postoje granice. Želimo im srećan rođendan i još puno uspešnih projekata i proslava. 

Foto: Katarina Kaplanec

VESTI GRADA BEOGRAD