U Ivanjici će biti obeležen Svetski dan dece obolele od raka javnim humanitarnim skupom-Borimo se zajedno protiv raka !!!!

  • Izvor: infoliga/Llubica Sokić

13/02/2018

IVANJICA – Lokalna Kancelarija za mlade opštine Ivanjica i Nacionalno udruženje roditelja dece obolele od raka “NURDOR” u saradnji sa Crvenim krstom Ivanjica i drugim partnerima obeležiće Svetski dan dece obolele od raka javnim humanitarnim skupom u Centru grada, u četvrtak, 15. februara 2018. godine od 12 do 14 časova.

rong>Ove godine kampanja se realizuje pod nazivom „I ja se borim“ i to u dva dela. U prvom delu kampanje posetioci će imati priliku da kupovinom balona, narukvica ili drugog promotivnog materijala daju svoj doprinos borbi protiv raka kod dece i podrže veliki projekat izgradnje i opremanja novog hematološko-onkološkog odeljenja u Nišu za bolje uslove lečenja i veće šanse za pobedu naše dece.U 13 časova  biće pušteno stotine balona  u znak simbolične  podrške svim mališanima koji se leče od raka kao i u ime sećanja na sve one koji nažalost nisu više sa nama. Akcija će biti propraćena nastupom lokalnih muzičara kao i prisustvom uglednih građana ove opštine.

Drugi deo kampanje podrazumeva uključivanje svih zainteresovanih preduzetnika koji žele da pomognu uplatom  novca na tekući račun ili kroz ponudu neke svoje usluge I proizvoda kupcu u zamenu za slanje SMS poruke.Broj tekućeg računa za donacije za podšrku projektu je: 170-30010715002-76, dok se usluga SMS servis može realizovati slanjem SMS poruke na 1150. Cena poruke je 100 dinara za sve mreže. Pozivaju se svi ljude dobre volje ukoliko su u mogućnosti da posete i podrže ovu akciju.

NAJNOVIJE VESTI

SRBIJA GRADOVI