Stefan i Milena-Romantična veridba u dalekom Temišvaru!!!

  • Autor, foto : Ljubica Sokić

14/11/2018

Svaki grad je grad ljubavi, ne samo Pariz, smatraju dvoje mladih ljudi, Stefan Krljar i Milena Kaluđerović, koji su se na večnu zakleli u Temišvaru.

Naime, oni se vole i zajedno su više od jedne godine, a žive i rade u Švacarskoj. Nedavno su odlučili su da posete svoju zemlju, Srbiju i bili na slavi u Rumi kod Mileninih roditelja.

Posle toga, kao i svaki zaljubljeni par, rešili su da turistučki posete Temišvar, a Milena nije ni slutila šta će se tamo dogoditi.


Šetajući gradom, tačnije Trgom pobede, koji obiluje cvetnim alejama, zelenilom i starinskim fasadama Stefanu se, navodno, odvezala pertla na patici, a i zastali su da se fotografišu. Milena je stala da ga sačeka da je veže, a on je iz rukava izvadio kutiju sa vereničkim prstenom.

„Od neizmerne sreće sam počela da plačem, bila sam veoma iznenađena, jer nije bilo naznaka da će me zaprositi baš tada“, kaže Milena za naš sajt. Naravno, odmah je pristala.

Pre njenog potvrdnog odgovora, Stefan se nasmejao i u šali rekao :

„Želim odgovor što pre, jer neću moći da ustanem. Ljubav pokorava sve, pokorimo se i mi ljubavi“…

Inače, Stefanova porodica „vuče“ korene iz Stubla, nedaleko od Kraljeva, a on veoma često dolazi da ih poseti. Pored Milene, njegove najveće ljubavi, voli i fudbal i igra za jedan švajcarski klub. Nisu nam rekli kada će svadba, ali smo, skoro sigurni, da će se i to desiti vrlo brzo. Preostaje samo da kažemo da uvek budu zaljubljeni, veseli i srećni, kao što su sada.

SRBIJA GRADOVI