RIJALITI na filmskom platnu- „Patuljci“ stižu u bioskope!!!

  • Autor: Ljubica Sokić

14/01/2018

G. Milanovac- Dok se na pojedinim televizijskim kanalima u najveće daju razni rijalitiji, ovog puta RIJALITI stiže na filmska platna.  

trong>                       Domaći film: PATULJCI SA  NASLOVNIH STRANA

Nikola (Gordan Kičić) ima četrdesetak godina i vodeća je zvezda reality programa koji se zove ’’Tri minuta slave’’.

Nikola (Gordan Kičić) ima četrdesetak godina i vodeća je zvezda reality programa koji se zove ’’Tri minuta slave’’. U praksi to izgleda tako što on bezobrazno vređa ljude koji se na taj šou prijave, i zbog toga je jako cenjen i odlično plaćen. Njegove zlobne i otrovne reči magnetski privlače gledalište i rejtinge dižu do nebesa. Osim toga, on smišlja i razne druge reality formate, kao i razne skrivene kamere. Rečju, njegov život je reality program. Njegov najbolji prijatelj Zoran (Boris Milivojević) je vlasnik agencije koja se bavi proizvodnjom raznih reality formata, a žena njegovog prijatelja Mira (Tamara Krcunović) je njegova jedina ljubav iz mladosti, što, naravno, niko osim njih dvoje ne zna.

Originalni naslov: Patuljci sa naslovnih strana
Početak prikazivanja filma: 18.01.2018
Država/Godina: SRB/2018
Žanr: komedija
Glumci: Gordan Kičić, Boris Milivojević, Aleksandar Radojičić, Milena Radulović
Režiser: Milorad Milinković
Distributer: Taramount film

Nikolin život počinje da se menja u trenutku kada smišlja kako da od mlade devojke koju gura njena ambiciozna majka, naprave zvezdu. Smeštaju joj skrivenu kameru koja se otima kontroli i on počinje da se pita: je li sve to u stvari nameštaljka, skrivena kamera koju podmeću njemu? Kada se uveri da su određene okolnosti ipak stvarne, prinuđen je da spasava sopstvenu kožu na način na koji jedino i zna… pomoću reality programa. Ali, on mora da razluči najvažnije: da li je ceo njegov život jedan veliki reality? I šta je u svemu stvarno, a šta samo izmišljotina koja donosi rejtinge?

Raspored projekcija:
18. januar 2018. u 20 časova
19. januar 2018. u 20 časova
23. januar 2018. u 20 časova
24. januar 2018. u 20 časova

VELIKA SALA KULTURNOG CENTRA

Cena ulaznice: 250 dinara

SRBIJA GRADOVI