„PROFESIONALAC“ PONOVO NA SCENI !!!

  • Izvor:KC G. Milanovac

17/04/2018

[views]

Kultna predstava „Profesionalac“ Dušana Kovačevića u režiji Branka Kneževića u četvrtak, 19. aprila ponovo će biti izvedena na „Maloj sceni“ Milanovačkog pozorišta.

trong>U ovoj „gorkoj“ komediji, detalji proživljenih života osvedočenog opozicionara (Teodor Teja Kraj) i njegovog policijskog islednika (Luka Laban) iskrsavaju iz tajnih policijskih dosijea i oživljavaju pred publikom kroz nevesele situacije i događaje osvetljene humorom i apsurdom.

Neočekivani susret i bolna istina dovode do pogleda na prošlost iz potpuno drugačijeg ugla. “Profesionalac“, je tužna komedija o svim našim vremenima prošlim, za sva vremena buduća.

To je priča o „profesionalcima“ i „amaterima“, o lovcu i vuku, ili, o vuku i ovci. U najkraćem „Profesionalac“ je večita priča o lovu i lovini.

U predstavi igraju Branko Knežević (Luka Laban), Predrag Lošić (Teodor Teja Kraj), Ljiljana Miketić (Marta) i Aleksandar Avramović (Ludak). Kostimograf je Biljana Knežević, majstor scene Milan Aćimović, a majstor tona i svetla je Viktor Vujić i Predrag Damljanović.

NAJNOVIJE VESTI

SRBIJA GRADOVI