Opštini Leposavić na Kosovu i Metohiji opština Smederevska Palanka donirala laptop računar !!!

  • Izvor: tvjasenica.r

31/05/2021

Na svečanosti povodom Dana škole „Stana Bačanin“ u mestu Lešak, delegacija naše opštine uručila je donaciju za ovu obrazovnu ustanovu- laptop računar.


Foto: TV Jasenica

Delegacija opštine Smederevska Palanka boravi u Leposaviću na Kosovu i Metohiji povodom slave crkve u selu Kamenica.

Danas će prisustvovati celodnevnoj svečanosti i svetoj liturgiji u hramu Car Konstantin i carica Jelena u tom selu.

Palanačka opština pomogla je obnovu hrama u Kamenici u vidu donacija. Takođe, ove godine, lokalna smaouprava donirala je 50 hiljada dinara za obnovu žičanog mosta na Ibru.

Prema rečima Miodraga Radovanovića, predstavnika sela Kamenica i člana Crkvenog odbora, meštani ovog dela južne pokrajine veoma su zahvalni predsedniku, Nikoli Vučenu na donacijama i pomoći. Lokalna samouprva već tri godine obezbeđuje novogodišnje paketiće za mališane iz ovog kraja.

Juče je uručen i laptop računar za osnovnu školu „Stana Bačanin“ u mestu Lešak, opština Leposavić. Delegacija Opštine Smederevska Palanka prisustvovala je juče na svečanosti povodom Dana škole.Direktor škole, Darko Gurišić zahvalio je na vrednoj donaciji koja će doprineti na osavremenjivanju nastave u ovoj obrazovnoj ustanovi. Predstavnik opštine Smederevska Palanka, Predrag Đurić, koji se decenijama bavi humanitarnim radom i pomaže ljudima u južnoj srpskoj pokrajini, prilikom uručivanja laptop računara, pozvao je učenike škole u Lešku da dođu u Palanku i budu gosti svojim vršnjacima, prenosi  portal tvjasenica.rs. 

Predsednik opštine, Nikola Vučen uputio je čestitku direktoru i učenicima povodom Dan škole i čestitao slavu meštanima sela Kamenica. On je istakao da će opština Smederevska Palanka i u buduće pomagati svom narodu na Kosovu i Metohiji shodno svojim mogućnostima. 

„Veoma je važna solidarnost sa našim ljudima u južnoj srpskoj pokrajini. Skromnim donacijam želimo da  pružimo podršku i pomoć srpskom narodu u borbi za opstanak i bolji život“, naglasio je Vučen.

 

SRBIJA GRADOVI