MENUMENU

NAJNOVIJE VESTI

Opštini Leposavić na Kosovu i Metohiji opština Smederevska Palanka donirala laptop računar !!!

  • Izvor: tvjasenica.r

Na svečanosti povodom Dana škole “Stana Bačanin” u mestu Lešak, delegacija naše opštine uručila je donaciju za ovu obrazovnu ustanovu- laptop računar.

Foto: TV Jasenica

Delegacija opštine Smederevska Palanka boravi u Leposaviću na Kosovu i Metohiji povodom slave crkve u selu Kamenica.

Danas će prisustvovati celodnevnoj svečanosti i svetoj liturgiji u hramu Car Konstantin i carica Jelena u tom selu.

Palanačka opština pomogla je obnovu hrama u Kamenici u vidu donacija. Takođe, ove godine, lokalna smaouprava donirala je 50 hiljada dinara za obnovu žičanog mosta na Ibru.

Prema rečima Miodraga Radovanovića, predstavnika sela Kamenica i člana Crkvenog odbora, meštani ovog dela južne pokrajine veoma su zahvalni predsedniku, Nikoli Vučenu na donacijama i pomoći. Lokalna samouprva već tri godine obezbeđuje novogodišnje paketiće za mališane iz ovog kraja.

Juče je uručen i laptop računar za osnovnu školu „Stana Bačanin“ u mestu Lešak, opština Leposavić. Delegacija Opštine Smederevska Palanka prisustvovala je juče na svečanosti povodom Dana škole.

Direktor škole, Darko Gurišić zahvalio je na vrednoj donaciji koja će doprineti na osavremenjivanju nastave u ovoj obrazovnoj ustanovi.
 
Predstavnik opštine Smederevska Palanka, Predrag Đurić, koji se decenijama bavi humanitarnim radom i pomaže ljudima u južnoj srpskoj pokrajini, prilikom uručivanja laptop računara, pozvao je učenike škole u Lešku da dođu u Palanku i budu gosti svojim vršnjacima, prenosi  portal tvjasenica.rs.
 

Predsednik opštine, Nikola Vučen uputio je čestitku direktoru i učenicima povodom Dan škole i čestitao slavu meštanima sela Kamenica. On je istakao da će opština Smederevska Palanka i u buduće pomagati svom narodu na Kosovu i Metohiji shodno svojim mogućnostima. 

“Veoma je važna solidarnost sa našim ljudima u južnoj srpskoj pokrajini. Skromnim donacijam želimo da  pružimo podršku i pomoć srpskom narodu u borbi za opstanak i bolji život”, naglasio je Vučen.

 

PRATITE NAŠ PORTAL I NA DRUŠTVENIM MREŽAMA

PRIJATELJ  TEKSTA

PRETHODNE VESTI

ZAPRATITE NAŠ INSTAGRAM PROFILKLIK OVDE