Noćne igre i Polina stižu u gornjomilanovački bioskop!!!

 • Izvor: KC G.Milanovac

09/03/2018

Dok zima polako nestaje u prolećnoj toplini, i sneg zamenjuju tople kiše, sa svojim dragim osobama vredi da se prošeta do bioskopa i uživa u raspevanim večerima!!!

trong>                                                         Film: NOĆNE IGRE

Okosnica filma je grupa prijatelja koja se redovno sastaje kako bi zajedno provodili večeri uz druženje i igru. Te su večeri svima dugogodišnja tradicija a ujedno i beg od svakodnevnih briga, sve dok jedne večeri ne svedoče događaju koji će im promeniti život.

Rediteljski dvojac Džonatan Goldstin i Džon Francis Dejli koje znamo iz filma “Godišnji odmor snova” zaslužni su za ovu ludu komediju o grupi prijatelja kojima se jedne večeri krenu da događaju neverovatne stvari.

Originalni naslov: Game Night
Dužina trajanja filma: 93 min
Država/Godina: USA/2018
Žanr: komedija, misterija
Glumci: Jason Bateman, Rachel McAdams, Billy Magnussen, Sharon Horgan
Režiser: Jonathan Goldstein, John Francis Daley
Distributer: Blitz Film & Video Distribucija d.o.o.

12. mart 2018. u 18:00 časova
13. mart 2018. u 20:00 časova

VELIKA SALA KULTURNOG CENTRA
Cena ulaznice: 200 dinara


                                                      Film: POLINA ŽIVI ZA PLES

FRANCUSKI FILMSKI KARAVAN
Ciklus filmova: UDAHNI ŽIVOT

Rusija, 90-tih godina. Strogi i zahtevni treninzi profesora Bojinskog učiniće Polinu plesačicom klasičnog baleta koja od ranog detinjstva mnogo obećava. Dok se priprema da učestvuje na prestižnom Boljšojskom baletu, prisustvovaće predstavi savremenog plesa koja će je duboko dodirnuti i promeniti joj život.

 • Pozivamo Vas da doživite boje, maštu i emocije kojima su ispunjeni filmovi čiji su protagonisti adolescenti. Kroz njihovu svakodnevnicu, oni sa nama dele svoj pogled na svet. Otkrijte šta su njihove nade, vizija budućnosti i bitke koje vode da bi ostvarili svoje snove i postali svoji umesto da ih savremeno društvo pregazi. Njihove priče su poziv na razmišljanje o sopstvenim snovima iz doba adolescencije i o svetu koji dolazi, kao i o onom koji smo za sobom ostavili… Kojim god putem da krenu, ne nedostaje im ni motivacije niti humora.Originalni naslov filma: POLINA, DANSER SA VIE
  Dužina trajanja filma: 108 min
  Država/Godina: FRA/2016
  Žanr: drama- fikcija
  Režija: Angelin Prejocaj
  Distributer: Francuski institut u Beogradu

  13. mart 2018. u 18 časova
  Velika sala Kulturnog centra
  Cena ulaznice: 100 dinara 

NAJNOVIJE VESTI

SRBIJA GRADOVI