Nagradna igra „Milanovčani vole bioskop“ !!!

  • Izvor: gm.info

01/08/2018

[views]

G. Milanovac-Da Milanovčani vole bioskop govori i podatak da je u prva dva meseca 2018. godine preko 6 hiljada ljudi posetilo filmske projekcije u Bioskopu milanovačkog Kulturnog centra.

trong>Ovoga puta Kulturni centar Gornji Milanovac i portal GMinfo poklanjaju ulaznice za dve osobe, za filmske projekcije tokom avgusta i septembru.

Potrebno je da tačno odgovorite na pitanje: Koliko je gledalaca posetilo filmske projekcije Bioskopa Kulturnog centra od 1. januara 2018. do danas, 1. avgusta 2018?

Odgovor upišite u polje za komentar na našoj fb stranici.

Pored najpribližnijeg tačnog odgovora neophodno je i da lajkujete Fb stranicu Bioskop Kulturni centar ili Kulturni centar Gornji Milanovac.

Nagradna igra traje 1. i 2. avgusta, a u petak 3. avgusta, tačno u 12 časova na fb stranici GMinfo.rs proglasiće se pobednik nagradne igre „Milanovčani vole bioskop“.

Ulaznice za filmske projekcije uvek možete kupiti do 15:30 časova u zgradi Okružnog načelstva – u računovodstvu na drugom spratu, a pred samu projekciju – sat vremena pre filma na blagajni Doma kulture.

Kulturni centar je za svoj sajt (www.kcgm.org.rs) i fejsbuk stranicu (Bioskop Kulturni centar Gornji Milanovac) izradio jedinstveni katalog filmova, a i pozorišnog i muzičko-zabavnog programa.

SRBIJA GRADOVI