CRNI panter sa DžUMANDŽIJEM stiže u gornjomilanovački bioskop!!!

  • Izvor / foto: KC G. Milanovac

18/02/2018

G. Milanovac- Odlični filmovi radjeni u avanturističkom duhu ove zime stižu u bioskop, pa možete sa svojim prijateljima ili  lepšom polovinom da odete i pogledate jedan ili oba filma.

trong>                                            Film: DŽUMANDŽI: DOBRODOŠLI U DŽUNGLU!

Svi mi s vremena na vreme volimo da zaigramo društvene igre, ali Džumadži nije igra koju igramo mi – to je igra koja se igra sa nama! Godine 1995. svet se prvi put upoznao s igrom Džumandži u istoimenom filmu koji je na svetskim bioskopskim blagajnama zaradio preko 260 miliona dolara i u kojem je glavnu ulogu odigrao nezaboravni Robi Viliams. Ovoe godine, tačno dvadeset i dve godine posle stiže nam moderna verzija igre u spektaklu DŽUMANDŽI: DOBRODOŠLI U DŽUNGLU, direktnom nastavku originalne verzije. Ovim putem predstavljamo vam prvu bioskopsku najavu za ovaj sigurni filmski hit.

Kada četvero srednjoškolaca otkrije staru video igru za koju nikad ranije nisu čuli, biće uvučeni u zabavan svet džungle i doslovno postati avatari prema sopstvenom izboru: Spenser će tako postati štreberski istraživač, sportista Fridž će postati pravi Ajnštajn, popularna devojka Betani će da postane sredovečni profesor, a krhka Marta pretvoriće se u neustrašivu ratnicu. Međutim, zabava će se uskoro pretvoriti u nešto drugo, kada otkriju da se Džumandži ne igra – već preživljava. Kako bi pobedili igru i vratili se u stvarni svet, moraće da prođe najopasniju avanturu svojih života, da otkrije šta je Alan Paris ostavio iza sebe pre 20 godina i promene način na koji gledaju sami sebe… Ili će da ostanu zauvek zarobljeni u igri.

Avanturistčki film DŽUMANDŽI: DOBRODOŠLI U DŽUNGLU direktan je nastavak hita iz 1995. godine u kojem su glavne uloge ostvarili Dvejn Džonson, Džek Blek, Kevin Hart i Karen Gilan. Film je režirao Džejk Kasdan. Snimanje filma odvijalo se tokom prošle godine na Havajima, a glumac Džonson izjavio je da će ovaj nastavak ujedno da znači i veliku posvetu tragično preminulom glumcu Robiju Viliamsu koji je tumačio glavnu ulogu u prvom filmu.

Sudeći prema prvoj bioskopskoj najavi, mnoštvu akcije, fantastičnoj glumačkoj ekipi i muzici upotrebljenoj u trejleru (šifra „Welcome to the Jungle“) nesumnjivo je da nas očekuje pravi avanturistčki spektakl

Raspored projekcija:
Utorak, 20. februar 2018. u 20 časova
Sreda, 21. februar 2018. u 20 časova

Početak projekcija: 20 časova
VELIKA SALA KULTURNOG CENTRA
Cena ulaznice: 200 dinara                                                                     Film: CRNI PANTER

Posle smrti svoga oca, kralja Vakande, T’Čala se vraća kući, u izolovanu i tehnični naprednu afričku državu, kako bi nasledio tron i povratio svoje nasledno pravo da bude kralj.

Originalni naslov: Black Panther
Dužina trajanja filma: 134 min
Država/Godina: USA/2017
Žanr: akcija, avantura
Glumci: Chadwick Boseman, Michael B. Jordan, Lupita Nyong’o, Danai Gurira
Režiser: Ryan Coogler
Distributer: Taramount film

Raspored projekcija:
22. februar 2018. u 20:00 časova
23. ferbuar 2018. u 20:00 časova

VELIKA SALA KULTURNOG CENTRA
Cena ulaznice: 200 dinara

NAJNOVIJE VESTI

SRBIJA GRADOVI