Zvezda je prošla dalje- Ako želi u Evropu mora mnogo bolje!!!

Zvezda je prošla dalje- Ako želi u Evropu mora mnogo bolje!!!

06/07/2017

Goleada na Malti..

Crveno-beli moraju da analiziraju večerašnju igru, nije bio dobar ni rezultat, ali Zvezda je na sreću prošla zahvaljujući pobedi u Beogradu.

Foto: fc crvenazvezda

Fudbaleri Crvene zvezde plasirali su se u drugo kolo kvalifikacija za Ligu Evrope pošto su u gostima remizirali sa Florijanom rezultatom 3:3 (1:1) i prošli dalje ukupnim 6:3.

Posle 3:0 u Beogradu, Zvezda je na krilima Boaćija koji je postigao dva i asistirao kod trećeg, došla do plasmana u narednu rundu gde će se sastati sa Irtišom iz Pavlodara.
Crveno-beli nisu pružili blistavu partiju protiv realno daleko slabijeg rivala, pa je jasno da je pred Vladanom Milojevićem veliki posao da dodatno uigra tim pred dvomeč sa Irtišom iz Kazahstana.

Zvezda je povela golom Ričmonda Boaćija, koji je u 13. minutu iskoristio asistenciju Račića i pogodio za 0:1.

Domaći se nisu predavali, igrali su veoma ofanzivno i otvoreno i nisu se plašili rivala.

U 25. minutu istakao se golman Manojlović koji je odličnom intervencijom odbranio zicer i sačuvao crveno-bele.

Hrabrom igrom domaći su uspeli da nateraju Frimponga da napravi grešku i u nadoknadi vremena napravi jedanaesterac, koji je iskoristio Pisani.

U drugom delu igre, Zvezda je kontrolisala igru, Nenad Milijaš je u 63. minutu ušao umesto Nemanje Milića, što je bila prva izmena Vladana Milojevića.

U 70. minutu, Zvezda je ponovo došla do prednosti golom Boaćija na asistenciju Anđelkovića.

Tu nije bio kraj, u 76. minutu, Boaći je sada bio u ulozi asistenta, a Nenad Milijaš je pogodio za velikih 1:3.

Opuštenost crveno-belih posle nedostižne prednosti iskoristio je Vela samo dva minuta kasnije kada je pogodio za 2:3.

Igra se rasplamsala, u 80. minutu Srnić je pobegao po levoj strani i uposlio Anđelkovića koji je promašio veliku šansu, a u nastvku iste akcije na sredini terena, Gobeljić je zbog oštrog starta dobio direktan crveni karton, samo sedam minuta pošto je zamenio Rikardinja.

Domaći su brojčanu prednost iskoristili već u 84. minutu kada je Varela pogodio za 3:3, pošto je ponovo odbrana Zvezde delovala smušeno.

Varela je zbog nesportskog ponašanja prilikom proslave gola takođe zaradio crveni karton, pa u obe ekipe meč završile sa desetoricom.

Na kraju, Zvezda je prošla dalje uprkos ovoj lošoj partiji, zahvaljujući pobedi u prvom meču, ali je utisak da mora mnogo bolje ako želi u Evropu.

[crellyslider alias=“bannerfront300x600″]

SPORT