ŽFK „Sloga 036“ u nedelju na „megdan“ sa ŽFK „Šumadijom“ !!!

  • Autor/ foto: Ljubica Sokić

20/04/2018

KRALJEVO – Fudbalerke Sloge 036 odigraće u nedelju utakmicu protiv Šumadije na stadionu Hajduka u Jarčujaku sa početkom u četrnaest časova. Budući da su devojke uspešno započele polusezonu u okviru RLS gde su ostvarile dve ubedljive pobede u taboru Kraljevčanki vlada optimizam. 

rong>Trener Kraljevčanki Dejan Đilas kaže da ih očekuje teška utakmica, verovatno najteža od početka prvenstva, ali se nada najboljem.„Ekipa Šumadije poseduje veliki kvalitet o čemu svedoče njihovi rezultati. U prethodnom delu na gostovanju u Kragujevcu smo izborili nerešen rezultat. Imamo sjajnu publiku koja će nam dati vetar u leđa, tako da u nedelju moramo iskoristiti prednost domaćeg terena i uložiti maksimalne napore za nova tri boda „, kazao je on na konferenciji za novinare.Sa njim se složila i Aleksandra Aleksandrić koja je istakla da ona i njene saigračice moraju igrati najbolje što umeju i iskoristiti činjenicu što su domaćini.


„Od samog starta utakmice moramo da napadnemo i postignemo pogodak. Takođe, na terenu moramo „izgarati“ u borbi jer su protivnice odlična ekipa. Nadam se da će nas i ovog puta podržati naša vatrena publika“, izrazila je očekivanje mlada fudbalerka.Sandra Baščarević je naglasila da će i ovaj susret biti vrlo težak, ali je uverna da će zahvaljujući timskom duhu, dobroj igri i atmosferi ona i njene saigračice na kraju slaviti pobedu.

SPORT