Vujović prvo pojačanje OK „Karađorđa“

PR tekst KLAVIRSKI KUTAK-unapredite svoje muzičke sposobnosti

Autor: Filip Marković

Topola-Nakon duge prve i istorijske sezone u odbojci, ekipa iz Topole vredno radi na kosturu tima za narednu sezonu u najelitnijem odbojkaškom takmičenju u Srbiji.

Nakon Što su produženi ugovori sa okosnicom tima iz prošle sezone, na red su došla i nova pojačanja, a prvo pojačanje je primač Nikola Vujović.

Više o ovom transferu vam prenosimo sa društvenih mreža OK „Karađorđa“:

„Prvo pojačanje Karadjordja za predstojeću sezonu biće Nikola Vujović, talentovani primač servisa. U skladu sa planovima našeg trenera Nevena Majstorovića, uprava kluba je prvo dogovorila nastavak sa saradnje sa nosiocima igre iz prethodne sezone, a sada se igrački kadar pojačava mladim i perspektivnim momcima. Vujović medju Voždove stiže iz novosadske Vojvodine sa čijom upravom je dogovoren ovaj prelazak. Ponikao u Kleku, prošao je mladje reprezentativene selekcije, u Vojvodini je bio šest godina, dve sezone je igrao za OK Novi Sad, dobijao je šansu i u Ligi šampiona u Voši.“

Nakon ovog pojačanja počelo je završno sklapanje kockica za narednu sezonu, Voždovi imaju velike ambicije, a kako je u prvoj sezoni hala u Topoli bila prepuna, nema sumnje da će tako biti i u narednoj..

yt

PRIJATELJ  TEKSTA

SPORT VESTI GRADA TOPOLA