Voždovi pokorili Kraljevo

PR tekst KLAVIRSKI KUTAK-unapredite svoje muzičke sposobnosti

Autor: Filip Marković

Kraljevo-Topola-Igrano je 20. kolo Banka poštanska štedionice Super lige Srbije u odbojci.

Foto: OK Karađorđe

Domaća „Ribnica“ dočekala je „Karađorđe“ iz Topole kako bi nastavila niz dobrih rezultata na svom terenu, podsećamo, u Kraljevu je u ovoj sezoni slavio samo lider ekipa Vojvodine.
Voždovi su otišli u Kraljevo na jedan od najbitnijih mečeva u sezoni u borbi za opstanak.

Od početka meča viđena je rovovska borba, gosti su bili fokusiraniji od domaćih, i rešili set u svoju korist 26:24, još jedan jako zanimljiv set koji je takođe pripao Voždovima 25:23, u narednom setu „Ribnica“ diže nivo igre i zasluženo osvaja set 25:21, istim rezultatom tim „Karađorđa“ odgovara u narednom setu i nosi sva tri boda kući, itekako bitni bodovi u grčevitoj borbi za opstanak.

Što se da primetiti, na ovom meču gosti su nagradjeni za dobru igru, i sreća ih je malo poslužila, a koja je falila u tesnim porazima kod kuće od „Radničkog“ iz Kragujevca i „Mladog Radnika“ iz Požarevca.

Sledeće kolo u Topoli se očekuje spektakl, naravno da se očekuje da će hala biti prepuna kao i na svakom prethodnom meču, a u Topolu stize odlična ekipa „Spartaka“ iz Subotice.
A po prvi put meč iz Topole prenosiće se na RTS2 .
Ovo je još jedan podvig topolskog superligaša, a pobeda u tom meču dovela bi tim na prag opstanka, što je ključni cilj, kako navode iz topolskog kluba.

20.kolo Superlige
Ribnica – Karađorđe 1:3-(24:26-23:25-25:21-21:25)

yt

PRIJATELJ  TEKSTA

SPORT VESTI GRADA VESTI GRADA TOPOLA