„Voždovi“ osvojili Banjicu, igračima za dlaku izmakla pobeda

PR tekst KLAVIRSKI KUTAK-unapredite svoje muzičke sposobnosti

Autor: Filip Marković

Beograd – Topola-U prvom meču 1/4 finala u odbojci, sastale su se ekipe beogradske „Crvene Zvezde“ i „Karađorđa“ iz Topole.

Foto: OK „Karadjordje

Samo na papiru se kao domaćin vodila ekipa „Crvene Zvezde“..
Uz pomoć opštine Topola organizovan je prevoz navijača sa dva autobusa, plus su ljudi iz Topole koji žive ili rade u Beogradu, Novom Sadu, došli da podrže momke.

Prema proceni, bilo je oko 200 gostujućih navijača koji su pravili sjajnu atmosferu..

Zvezda je jako otvorila meč, ubrzo stigla do razlike koja nije bila dostižna za goste, i prvi set je pripao Zvezdi- 25:19.
Drugi set „Voždovi“ su krenuli jako, agresivno, u svim segmentima igre, nošeni atmosferom sa tribina, zasluženo došli do izjednačenja 22:25.

Treći set protekao je u pravoj egal igri, u kojoj su na kraju domaći bili više skocentrisaniji i slavili 25:23.

U četvrtom setu bio je pregršt prelepih poena, najlepši poen na meču viđen je pri rezultatu 23:19 za „Karađorđe“, kada je Stašević kao hobotnica primao svaki smeč domaćih, a Šormaz uleteo u reklame da stigne loptu, koju je u nastavku tog poena stigao da podigne za Vemića, koji je na iskustvo prislonio loptu na blok aut, za erupciju među gostujućim navijačima. Međutim, „Crvena Zvezda“ je stigla do izjednačenja, ali gosti dobijaju set 26:28..

U petom setu, zahvaljujući boljem servisu, ali i pehom za goste gde se povredio prvi dizač Luka Šormaz, domaćin je priveo meč kraju i slavio 15:9, za vođstvo u seriji od 1:0.

Sledeci meč se igra u ponedeljak u Topoli, i nema sumnje da nas čeka jos jedan spektakl..

Crvena Zvezda – Karađorđe 3:2
(25:19 – 22:25 – 25:23 – 26:28 – 15:9)
Gledalaca oko 400
Igrač utakmice Dušan Nikolić (CZV)

yt

PRIJATELJ  TEKSTA

SPORT VESTI GRADA VESTI GRADA BEOGRAD VESTI GRADA TOPOLA