Veljko Birmančević – Ponos svog sela i grada !!!

  • Autor: Dušan Makević

12/01/2021

Uradili smo intervju sa Veljkom Birmančevićem, mladim fudbalerom iz šabačke opštine, koji igra u beogradskom Čukaričkom.

D.M.: Kako je izgledao tvoj put do toga da si sada u jednom takvom velikom klubu kao sto je FK Čukarički, a kako saznajemo traže te i puno veći klubovi kao što je Crvena Zvezda?

V.B. : U Čukaričkom sam već dve godine, pre toga sam nastupao u više klubova. Pre svega u prvom timu Partizanu, pa su se ređali klubovi Teleoptik, Rad i sada Čukarčiki. Prošao sam Partizanovu školu 7. godina. Pre dolaska u Partizan svoje prve korake sam počeo u Šapcu uz trenera Dragoslava Kostić.


D.M. : Šta ti je životni cilj, što se tiče fudbala, da li je i koje je to ime kluba gde bi voleo da igraš?

V.B. : Voleo bih jednog dana da zaigram u jednom od najjačih liga sveta, to mi je dugoročni cilj. Trenutni da sa Čukaričkim obezbedim što bolji plasman i kvalifikacije za evropu.

D.M.:  Rodom si iz Varne i predstavljaš svoje selo, ali i Šabac na najlepši način, e nas zanima tvoja prizemnost i ko je za tako lepo vaspitanje zaslužan?

V.B.: Pa da uvek predstavljam svoje selo, smatram da je lepo reći odakle dolaziš. Zaslužna je porodica moja i selo za moj uspeh, jer sam sve počeo baš u mom selu.

D. M. : Veljko mi ti želimo uspeh na polju fudbala, ali i privatnog života.

SPORT VESTI GRADA ŠABAC