U oktobru se održava 3. Svilajnački polumaraton !!!

  • Autor: Aleksandar Pešić

16/09/2021

Organizator ulične trke je svilajnački Atletski klub “Duge staze“ uz pomoć lokalne samouprave grada Svilajnca.

Kao i uvek, Svilajnac će da bude najbolji domaćin, i to trkačima u sledećim disciplinama:

Polumaratonci, štafetna trka i trka koju obožavaju najmladji, ali i njihovi roditelji, trka zadovoljstva. 

Trka zadovoljstva je svakako dešavanje za koje vlada najveće interesovanje meštana.  Trči se podnošljivih i skromnih 5 kilometara i trči se u društvu, individualno, porodično, komšijski, jednom rečju opušteno, te je zaista opravdan i njen naziv “ trka zadovoljstva “. Učešće u trci zadovoljstva je besplatno, ali s`obzirom da je i ta trka zvanična i da su za istu obezbedjene  medalje za sve i posebne nagrade za prvoplasirane takmičare, potrebno je prijaviti se i za ovu trku. Aplikacija / link za prijavu trke je https://www.runtrace.net/#svilajnac2021 


Sertifikovanom stazom, fantastičnim uslovima iste: Ravna, jasno obeležena i pre svega prostrana i čista i kao takva idelna za postizanje ličnih rekorda, biće na raspolaganju najboljim maratoncima naše, ali i trkačima iz drugih zemalja.

Na stazi dužine 5 km vas očekuje pravo gostoprimstvo, navijači duž cele deonice, bendovi i čak 4 okrepne stanice. U svakom trenutku će pored vas biti volonteri, fotografi, medicinari i prijatelji trke.

Svilajnac se pokazao kao odličan i najbolji domaćin, te želi da čuva i oplemenjuje tu tradiciju.

Veliko sportsko takmicenje na otvorenom, ulična trka, treći po redu Svilajnački polumaraton održaće se 10.10.2021.godine, u nedelju sa početkom od 10:00 časova.

LINK ZA PRIJAVU:  https://www.runtrace.net/#svilajnac2021

LINK SAJTA Atletskog kluba “Duge staze“  (klik OVDE )

LINK Zvanične fesjbuk stranice kluba, tel. i ostale INFO-(klik OVDE )

 

MAIL: dugestaze.svilajnac@gmail.com

SPORT VESTI GRADA SVILAJNAC