U Beograd bez bele zastave!!!

U Beograd bez bele zastave!!!

  • Autor: Ljubica Sokić

22/10/2017

Lučani – Fudbaleri Mladosti večeras od 19 časova gostuju u Beogradu ekipi Crvene Zvezde u okviru 14.kola Super lige Srbije. Tim povodom u prostorijama kluba održana je konferencija za štampu na kojoj je govorio pomoćni trener plavo-belih Radojica Vasić, objavljeno je na klupskom sajtu.
Na početku, Vasić je pozdravio sve prisutne i izneo svoja očekivanja pred duel sa Crvenom Zvezdom: „Zvezda je izraziti favorit u ovom meču i to dokazuje svojim igrama, kako u domaćem prvenstvu, tako i u Evropi. Videlo se i u duelu sa Arsenalom kakav kvalitet poseduju bez obzira što su poraženi, pokazali su visok nivo igre, što svakako nije mala stvar. Odigrana „egal“ utakmica sa Arsenalom i pobeda u Kelnu dokaz su kvaliteta našeg narednog protivnika.“ 

Potom se kratko osvrnuo i na pojedinačni kvalitet crveno-belih, kao i šanse Mladosti u predstojećem meču: „U svojim redovima imaju Boaćija, po mom mišljenju, trenutno možda i jednog od najboljih napadača u Evropi. Po bokovima su veoma opasni Radonjć i Srnić, dok je kompletan vezni red na čelu sa Krstičićem izuzetno kvalitetan. Ipak, bez obzira na sve to, Mladost ima svoje adute i ne idemo sa belom zastavom u Beograd, gde očekujem da ćemo pružiti dostojan otpor Crvenoj Zvezdi.“ Tradicija nekoliko prethodnih duela između Crvene Zvezde i Mladosti, pokazuje da Mladost u tim mečevima postiže dosta golova i uvek pruža dobru igru. Novinare je zanimalo kakva će taktika plavo-belih biti u ovoj utakmici i jesu li moguće neke promene u postavci igre: „Što se tiče same postavke naše igre, o tome će konačnu reč dati šef stručnog štaba, ali mislim da tu nema šta puno da se menja. Zvezda nije nepoznanica za nas, po tradiciji protiv njih dobro igramo, jer takve utakmice se igraju rasterećeno, u njima nemate šta da izgubite, a možete puno da dobijete. Sa psihološkog aspekta, možda je i najlakše igrati takve mečeve“, kazao je on. Utakmicu između Crvene Zvezde i Mladosti direktno će pretositi TV Arena sport.

[crellyslider alias=“bannerfront300x600″]

SPORT