Trener Dragan Zdravković i mladi Aleksa Milanović putuju na Prvensto Evrope za mlađe juniore!!!

  • Autor: media-ps.rs

03/07/2018

[views]

Ćuprija-Dragan Zdravković, veliki jugoslovenski atletičar je posle završetka svoje atletske karijere počeo da se bavi treningom mladih nada današnje atletike i to čini vrlo uspešno.

Fotografija : Atletski savez Srbije

On trenira mlade atletičare koji vežbaju u Atletskom klubu u Ćupriji. A Ćuprija je bukvalno rasadnik kvalitetnih dečaka i devojčica koji trče kao gazele.

Jedan od takvih, talentovani Aleksa Milanović, na Prvenstvu Srbije za starije juniore koje je održano u Sremskoj Mitrovici  je ispunio normu, i  pošto je postigao rezultat koji je potreban da se tekmiči na Prvenstvu Evrope za mlađe juniore otišao je zajedno sa svojim trenerom Zdravkovićem u Đer u Mađarskoj zajedno sa ostalim članova Atletske reprezentacije Srbije.

FISEK VARVARIN9 (760 x 140)
FISEK VARVARIN8 (760 x 140)

Za ćuprijski Atletski klub „Morava“ ovo je veliki uspeh. On je jedan od samo 17 atlretičara koji su ostvarili normu. Aleksa se takmiči u trci na 1500 metara. Po prvi put Ćuprija ima atletičara, i uopšte mladog sportistu koji učestvuje na nekom evropskom takmičenju.

Želimo puno uspeha i srećan put Juniorskoj reprezentaciji Srbije sa željom da donesu što više medalja, u što ne sumnjamo, s obzirom da smo uvek imali odlične, kvalitetne i brze atletičare!!!

SPORT VESTI GRADA ĆUPRIJA