Teodosić nikada nije bio bliži dresu kluba za koji navija !!!

08/07/2019

Čini se da Teodosić nikada nije bio bliži dresu kluba za koji navija..

Prethodnih dana se u košarkaškoj čaršiji sve češće govori da bi Miloš Teodosić mogao da ispuni obećanje koje je jednom dao Nebojši Čoviću i konačno zaigra za Crvenu zvezdu.

Foto: printsreen-youtube

Od kada je postalo jasno da je kapiten reprezentacije Srbije završio sa Klipersima, spekuliše se koji će biti njegov novi klub. Efes i CSKA su bili među prvi kandidatima ali od te priče nije bilo ništa. Od kada se sezona završila, Teodosić je dobio ponude Virtusa, Olimpijakosa i Makabija, koja iznosi tri miliona evra za dvogodišnji ugovor, a poslednjih dana pominjao se i Real.

Za to vreme Zvezda je dovodila iskusna pojačanja iz evroligaških klubova, produžavala ugovore sa igračima koji su izborili povratak u Evroligu i čini se čekala pravi trenutak da krene u napad na Tea.

 Taj trenutak se približio, a neimenovani izvori pojedinih beogradskih medija tvrde da su tokom vikenda Nebojša Čović i Miloš Teodosić obavili razgovor.

Maxbetsport saznaje da je Zvezda ponudila po mnogima najboljem evropskom plejmejkeru uslove koji se finansijski ne razlikuju mnogo od onoga što mu nude Olimpijakos i Makabi. Preciznije, reč je o iznosu od 1.200.000 evra po sezoni, a razmatra se mogućnost dvogodišnjeg ugovora.

Čini se da Teodosić nikada nije bio bliži dresu kluba za koji navija i u tom slučaju postane najplaćeniji igrač u srpskoj košarci svih vremena.

SPORT