TEK što se oporavi od jedne, Janko Tipsarević mora na drugu operaciju-Pauzira do 2018. godine!!!

29/09/2017

Jedina opcija koju sam imao kako bih nastavio da se bavim ovim divnim sportom je bila da se podvrgnem operaciji tetiva zadnje lože, koje su bile razlog brojnih nevolja, kaže Janko Tipsarev

Foto:instagram

TEK što se oporavi od jedne, Janko Tipsarević mora na drugu operaciju. Srpski teniser morao je ponovo „pod nož“, zbog problema sa zadnjom ložom. Hirurški zahvat izvršen je u Finskoj, a naš as poručuje da će se vratiti u 2018. godini.

 Jedina opcija koju sam imao kako bih nastavio da se bavim ovim divnim sportom je bila da se podvrgnem operaciji tetiva zadnje lože, koje su bile razlog brojnih nevolja u poslednja četiri meseca 2017. godine. Operaciju su izvršili dr Orava i dr Lempainen u Finskoj i sve je prošlo kako treba. Očekujem da se na teren vratim u prvoj četvrtini 2018. godine – naglasio je Tipsarević. 

Naš Dejvis kup reprezentativac je prethodno operisao petu i stopalo i zna šta je najvažnije u procesu rehabilitacije.

– Prvih nekoliko nedelja, zbog intervencije na obe noge, biće paklene, ali imam podršku porodice i prijatelja. Ovo će biti i poslednja velika operacija kojoj sam se podvrgao kao profesionalni teniser. Vidimo se uskoro! 

[crellyslider alias=“bannerfront300x600″]

SPORT