ŠTOPER topolskog srpskoligaša optimista pred početak nastavka prvenstva!!!!

  • Autor: Dragoslav Spasić

01/02/2018

Iskusni štoper FK „Karađorđe“ iz Topole, MARKO GOLUBOVIĆ i pored odlaska nekoliko ključnih igrača nada se visokom plasmanu .

U pripremnoj utakmici već na početku priprema dao je gol svom bivšem klubu. Posle godinu dana provedenih u Topoli nametnuo se dobrim igrama gde unosi sigurnost u odbrani a često se ubaci i u napad i postigne gol.

Golubović je dao izjavu našem novinaru Dragoslavu Spasiću.
style=“text-align: center;“>foto Miroslav Jelisavčić

D: Početak priprema i već dobra igra i gol protiv Radničkog. Marko da li ostajete u ekipi Karađorđa?

M:  Tako je, sigurno da mi znači gol protiv kluba u kome sam proveo četiri i po godine. Što se tiče mog statusa u Topoli, dogovorili smo saradnju na još 6 meseci. Imao sam ponude iz Paraćina, Vranova, Petrovca na Mlavi i srpskoligaša iz Zubinog Potoka, bili su u opticaju i klubovi iz Bosne ali u dogovoru, pre svega sa trenerom Staševićem, ostaću do leta u Topoli.

D: Posle odlaska golmana i špica iz ekipe na vama je velika odgovornost u odbrani?

M: Hendikepirani smo odlaskom velikog broja prvotimaca. Iako smo u drugoj nedelji priprema, uprava još radi na dovodjenju par proverenih igrača koji bi doneli kvalitet. Što se tiče Trifunovića i Vidića, svakako da je njihov kvalitet nemoguće nadomestiti, ali na te dve pozicije su došli provereni igrači, jedan od najtalentovanijih golmana u Srbiji za svoje godište, Aleksa Ilić i napadač koji je već bio u Topoli-Vuković. Odgovornost jeste najveća na nama u odbrani, ali sa tim se nosi svaki odbrandbeni igrač jer se naše greške ne praštaju, uvek moramo da budemo koncentrisani.



received_1964493556912560
received_1964493563579226
received_1964493583579224
received_1964493593579223

foto: Miroslav Jelisavčić

D: Šta očekujete u nastavku prvenstva i dali ćete vi i vaši drugovi održati plasman u sredini tabele i mirnu završnicu prvenstva.

M: Meni kao igracu je uvek cilj da budem bolji nego prethodne polusezone, kako ja, tako i ekipa. Gledano tako, ocekujem vise od 22 boda u prolecnom delu i ako je mozda nerealno, a i poznato je da je mnogo teze uzimati bodove u nastavku jer svi klubovi traze „bodove spasa“. Mislim da je sredina tabele realnost ovog kluba i sa jos par pojacanja, uz ozbiljan rad, bi trebalo ostvariti taj cilj koji je uprava postavila jos pred pocetak sezone.

D: Želimo vam puno dobrih partija u Topolskom Srpskoligašu a mi ćemo propratiti svaku utakmicu . Hvala vam na izjavi.

M: Hvala i Vama i publici u Topoli na podrsci i nadam se da ce 17. marta, kada igramo drugo kolo sa Lajkovcem, doci u sto vecem broju na stadion.

SPORT