Srbin u drugom kolu mastersa u Sinsinatiju-NOVAK: „Nisam zadovoljan svojom igrom!!“

14/08/2018

Srpski teniser nije bio previše zadovoljan i pored pobede na startu Sinsinatija. 

Novak Đoković trijumfalno je započeo pohod na masters turniru u Sinsinatiju pošto je u prvom kolu bio bolji od Amerikanca Stiva Džonsona sa 2:0 u setovima.

ored toga, srpski teniser nije bio sasvim zadovoljan svojom igrom. „Da budem iskren, nisam zadovoljan svojom igrom. Bilo je nekih delova meča kada sam igrao sasvim dobro, ali trebalo je da igram bolje. Morao sam bolje kada sam imao meč lopte da završim posao.“„Dobro je što sam ostao miran i koncentrisan, odigrao sam neke stvarno dobre poene u taj-brejku. Drago mi je da sam pobedio u dva seta jer je borba postajala sve teža.“

„Već nekoliko godina pokušavam da osvojim trofej ovde, bilo bi lepo da se to sada desi jer nisam igrao na ovom turniru tri godine. Uslovi su malo promenjeni, ali se nadam da ću u svakom meču igrati sve bolje kako bi došao do nivoa na kojem želim da budem pred kraj nedelje“, zaključio je Đoković.

Srbin će se u drugom kolu mastersa u Sinsinatiju sastati sa Adrijanom Manarinom kojeg je u tri meča do sada dobio svaki put.

SPORT